Zirka_D.

L'Oreal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular Leave-In Mask

Незмивний формат засобів- зручний і швидкий спосіб надати волоссю гладкості і блиску. Саме такий формат я люблю, коли не маєш багато часу на довге миття волосся з використанням маски і цей засіб для мене став відкриттям, але зі своїми нюансами.

Так, я іноді лінуюсь використовувати маски для волосся і люблю такі експрес-засоби, тим паче, зазвичай мию голову зранку перед роботою і треба швидко сушити феном і вкладати.

Цей засіб виконує функцію термозахисту і працює на відновлення структрури волосся і розгладження.

Вперше я спробувала цей засіб у формі семплу, тоді я настільки була вражена ефектом, що одразу захотілось придбати більший об’єм.

Я придбала флакон обʼємом 100 мл.

Мені спродобалось, що флакон має помпу для дозування, отвір помпи мав додатковий захист(такий пластиковий фіксатор, щоб при транспортуванні засіб не протікав).

При натисканні, помповий механізм піднімає засіб наверх флакону і на моєму фото на лінії флакону, де немає етикетки, видно скільки засобу залишилося.

Використання.

Я мию голову , просушую рушником, наношу засіб на мокре волосся по всій довжині і інколи прочісую додатково гребінцем. За рахунок напів рідкої консистенції засіб легко розподіляється по всій довжині . Просушую волосся феном і вкладаю на браш.

В результаті волосся гладеньке і розсипчасте.

А тепер про нюанси.

Мені не подобається віддушка засобу, це єдиний мінус, за що я можу посварити його, от чесно, коли я сушу волосся гарячим феном-я ще більше відчуваю цей запах і мені не комфортно. Запах парфумерний, але абсолютно не мій. На щастя, він біль-менш швидко вивітрюється і можна його перебити парфумом.

Дякую за увагу, з Новим роком🎄

01 січня, 2025
Zirka_D.
01 січня, 2025