Fraulein

Empty bottles

Empty bottles

Ну що ж, закінчився 2024 а разом з ним і декілька баночок. З задоволенням розповім вам про свої враження, адже більшість дійсно класні продукти, які мені сподобались.

Гель для душу Moussel Classique
З цікавості взяла такий продукт іспанського бренду і просто закохалась у цей неймовірний аромат!
Відразу привертає увагу незвична форма тюбику. Його можна ставити на будь-яку грань. Дуже насичений аромат, пахне просто супер. Я навіть не можу конкретизувати, чим саме пахне, це композиція якихось екзотичних квітів та ефірних олій - хвойних і цитрусових. Такий аромат однозначно унісекс.
Що стосується його основного призначення - то він прекрасно очищує шкіру, не створює ефекту плівки і не сушить шкіру.
Нажаль, він так швидко закінчився. Тут всього 60 мл. Я залюбки придбаю повнорозмір.
10/10

Пінка для душу Hema

Придбала з цікавості продукт з місцевого мережевого магазину. Виявився непоганим, проте я від нього не в захваті. Здалось, ніби не до кінця вдається його змити зі шкіри і ніби не вистачає очищення. Запах приємний, солоденький, мигдальний.
Проте, я все ж надаю перевагу гелям для душу.
6/10

Набір бустерів для волосся
Це новий для мене різновид догляду за волоссям. Бустер або серум. В даний набір входить три баночки по 50 мл.: манго, гранат та банан.
По консистенції це рідкий кольоровий кондиціонер.
Однієї такої баночки мені вистачило на три використання. Наносила на чисте вологе волосся після шампуню, оминала тільки прикореневу зону. Витримувала 10 хвилин і змивала водою.
Волосся після нього стає гладшим, трохи краще розплутується. Але це, звісно, не повноцінний догляд, не бальзам і тим паче, не маска. Використала більше із-за цікавості. Було весело мазюкати це на голову😊
8/10

Гелі для душу Axe
Усі мають чудові аромати. Чоловік користувався Apollo, а Black Vanilla використовувала і я.
Прекрасно справляються зі своєю задачею.
10/10

Крем для рук Be Beauty
Особливо ні на що не розраховувала при покупці цього крему, адже він дуже бюджетний. Проте, виявився непоганим. Для зими трохи слабий, але восени користувалась ним залюбки. Аромат не надто активний, приємний.
8/10

Олівець для очей Patricia Ledo

Якість однозначно вища за вартість. Мій помічник у створенні багатьох макіяжів. Легко наноситься і на шкіру повіка і на слизову. Ним часто робила розташовану стрілку. Має гарний насичений чорний колір. Раджу, якщо шукаєте працюючий бюджетний олівець.
10/10

Нічний крем для обличчя Simple
Об'єму 50 мл вистачило на три місяці майже щоденного використання. Єдине, що не дуже сподобалось - це хімозний запах крему, наче не дуже свіжого продукту.
Дуже легкий по текстурі, швидко розподіляється по шкірі обличчя масажними рухами. Крем має заспокійливу дію, швидко знімає запалення. Не спровокував висипів або загострень при появі невеликих недоліків. Моїй схильній до жирності шкірі він сподобався. Особливо в холодний період.
8/10

Віск для укладання волосся Taft

Вже писала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/61301/
10/10

Маски для волосся L'Oréal
Як не дивно, такого маленького об'єму мені вистачило на три використання. Останній раз дуже складно дістати маску, проте я просто додавала води в середину, розбовтувала і все легко виливалось на руку.
Я хочу велику банку такої маски! Швидко діє, волосся стає гладеньким, блискучим, м'яким на дотик. Має приємну та ненав'язливу віддушку.
10/10
А ось медова сподобалась трохи менше. Волосся не таке гладеньке та м'яке після нього. Хоча аромат дуже приємний.
Писала про неї тут: https://club.makeup.com.ua/post/57891/
8/10

Lactacyd Classic
Приємний в користуванні. Рідина перламутрового кольору, середньої густини. Має легкий ненав'язливий аромат. Дає м'яке делікатне очищення, адже в складі м'які ПАВи.

Комфортний до шкіри. Не викликав сухості або подразнень. Проте по відчуттям свіжості мені більше сподобався Dermomed.

Якщо чесно, не бачу необхідності купувати саме Lactacyd. У мене вже є декілька улюблених бюджетних варіантів. Наприклад, Зелена Аптека. Пробувала різні, проте найбільше подобається з ромашкою.
7/10

Засіб для зняття макіяжу Bioaqua
Чудовий продукт, який з радістю буду повторювати. Шкода, щонема в більшому об'ємі.
Вже писала про нього тут: https://club.makeup.com.ua/post/56761/
10/10

01 січня, 2025
Fraulein
01 січня, 2025