MAXIMOVA🌷

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Однозначно було цікаво спробувати ці продукти. Маю сформовану думку про стійкість та те як вони себе ведуть. Скажу наперед - якість на висоті. Почну з помади.

#testmakeupclub

Пакування дуже красиве. Помада розміщена в картонній коробці, а сам футляр має гарний дизайн з заокругленими кутами та має колір зеленого металіку (до цього стилю було б доречним, щоб закривалась помада на магніт). На нижній частині є "тиснення" першої букви бренду. В цілому виглядає стильно, нею приємно користуватись, в руках відчувається важкою і тактильно приємною.

Колір у мене 02 Bare Pop. Коли я побачила, що це сатин з блискітками одразу подумала, що ця помада перекочує до мами, вона у мене поціновувач подібних продуктів. Проте буду цитувати Емінема "айм соррі, мама", ця помада залишиться у мене. На губах відтінок виглядає дуже красиво, нюдово і носибельно на щодень. Колір бежево-рожевий з дрібним золотим шимером, пігментація середня, мені подобається наносити її не щільно. Вона неймовірно виглядає у поєднанні з нюдовим коричневим олівчиком (у мене улюблений гелевий від Ламель 410). Це таке красиве комбо на щодень!

Фініш у помади природний, легкий зволожений з делікатним сяянням. Немає яскраво виражених блискіток чи лакового блиску.

Доречі, аромат у помади пудровий, такими я пам'ятаю мамині помади з дитинства. Класичний, приємний, легкий запах. Відчуваю його від самої помади, а на губах аромату немає.

У помади шикарна формула!!! Наносила на сухі губи, а за відчуттями відчувається швидке зволоження, лежить легко і комфортно, ніби гігієнічна помада. Тому ця помадка одразу полетіла в сумочку.

Стійкість у неї середня, відбивається на чашці та поступово зникає після обіду, але залишається сатиновий відблиск, я її періодично поправляю.

Дуже цікавий продукт, представлений у вигляді двостороннього олівця:

- з одного краю кремово-пудровий світлий відтінок з дрібнесенькими блискітками

- з іншого коричневі тіні, також з делікатним шимером; в самому ковпачку розміщені тіні, а на основі "олівця" вбудований м'який аплікатор, закриваючи ковпачок тіні автоматично набираються на аплікатор.

Така будова засобу дуже зручна у використанні та компактна, зручно взяти з собою в будь-яку сумочку.

У мене відтінок Rose + Truffle - це дуже вдала кольорова гамма, яка дозволяє створювати декілька щоденних мейків.

По текстурам:

- сторона зі світлим олівцем викручується (доречі, якщо викрутити його повністю мені одразу здалось, що продукту замало, але у використанні він дуже економно розходується). Текстура кремова, легко наноситься, добре передається пігмент, прекрасно тушується пальчиком. Фіксується швидко з пудровим, бархатистим фінішем. Колір сатиновий, світла пудра з розовинкою, освіжає погляд, підсвічує та перекриває капілярчики.

- сторона з аплікатором зручна у нанесенні, тіні передаються добре, пігментація вуальна, не яскрава, також легко тушується пальчиком. Колір також сатиновий, коричневий нейтральний, створює на очах красиву тінь.

Стійкість просто шалена! Тримається протягом дня чудово, світлий відтінок особливо стійкий. Краще наносити на практично "голу" повіку, коли на повіки попередньо наносила тон і пудру світлий відтінок збивався трохи у складочки.

У мене декілька улюблених макіяжів очей з цими продуктами:

- на всю повіку наношу світлий відтінок і лайнером підводжу стрілочку

- ближче до внутрішнього куточка ока наношу світлий відтінок, а зовнішній куточок затемняю коричневими тінями

- на всю повіку наношу коричневі тіні, а внутрішній куточок трошки "підсвічую" світлим кольором (виходить легкий смокі на щодень).

Помаду використовую соло або під контур олівчиком.

Висновки

Відтінки обох продуктів ідеально комбінуються в макіяжі.

Відзначу легкість і швидкість використання, непотрібно додаткових пензликів, достатньо злегка підтушувати пальчиком.

Класні формули, продукти дуже комфортні, не викликали подразнень чи алергії.

Ідеальні продукти для щоденного нюдового макіяжу.

02 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
02 січня, 2025