Legend New York
від Avenue Des Parfums
Взяла батькові на Різдво два чоловічі аромати від цього бренду і вже готова розповісти про його враження від фаворита.
🖤Зроблено в Україні
🖤для чоловіків
🖤нішевий парфум
🖤Тип аромату:фруктові, шипрові
Картонне паковання трохи зам'яке - тому мені доїхали обидва парфуми з трішки заломаними кутиками внутрішніх коробочок, що видно на фото, але як на мене - це абсолютно не критично. Також флакон всередені коробочки трішки катається, що відчувається в руці, коли береш коробочку. Вона додатково закрита плівкою. Сам флакон з товстого скла: лаконічний, мінімалістичний, доволі симпатичний по дизайну, особисто мені дуже подобається оформлення під срібло.
🖤Початкова нота: ананас, бергамот, чорна смородина, яблуко
🖤Нота серця: береза, пачулі, троянда
🖤Кінцева нота: ваніль, дубовий мох, мускус, сіра амбра
Це саме той аромат, який одразу привертає увагу своєю свіжістю та силою, вдало поєднує впевненість і легкість, цінує баланс між традиціями й новаторством.
Верхні ноти фруктів бадьорять своїми свіжими нотами, особливо ананаса та чорної смородини, створюють відчуття легкості й енергії. Але через кілька хвилин він розкривається теплішими й глибшими відтінками берези й пачулі, які додають чоловічності, потім огортає теплою глибиною деревних акордів.
Такий аромат асоціюється з упевненим у собі чоловіком, який знає, чого хоче, і не боїться бути у центрі уваги. Він доречний як для ділової зустрічі, так і для виходу в "світ". Це поєднання сили й елегантності, яке зачаровує.
Legend New York залишає сильний, але водночас стриманий слід. Він відчувається як символ сучасного чоловіка, що живе в ритмі великого міста.
Коли шукала цей аромат - обирала щось максимально схоже до піраміди MontBlanc Legend, щоб були на щодень. Я не чула парфумів на які вказує бренд по схожості, але до наших він доволі подібний.
Флакон Legend New York від Avenue des Parfums має елегантний та сучасний дизайн, що відображає динаміку та енергію мегаполісу ( і ця карта на зовнішньому пакованні нам натякає на рух цього величезного міста). Так як він виконаний у класичному стилі з прозорого скла - ми можемо бачити вміст і завчасно придбати наступний парфум (або повторити цей). Флакон підкреслює характер аромату — простота та елегантність, які не потребують зайвого декору. Його хочеться тримати в руці, а на полиці він виглядатиме стильно та сучасно. Етикетка своє лаконічністю підкреслює вишуканість аромату.
Аромат дійсно ідеально підібраний по піраміді, він тримається на тілі 5-6 годин, і доволі довго на одязі, так як батько зараз користується ним щодня - то коли проходжу у них біля прихожки - відчуваю потужний шлейф цього парфума від верхнього одягу.
Скоро розповім вам про ще одного нового улюбленця батька - Avenue Des Parfums Cold Washington.
Дизайн цих флаконів гармонійно поєднує простоту та елегантність, що робить їх привабливим для чоловіків, які цінують стиль та якість.
Коментарі (0)