Подаруночки від makeup club
Отримала ось такий чудовий подарунок від мейкап клубу. Я його про тестувала і готова ділитися враженнями 🎄
Маска Enough Real Vita 8 Complex Pro Bright Up ідеально підходить для тих, хто хоче швидко освіжити та вирівняти тон шкіри. Легко наноситься, щільно прилягає до обличчя.
Iceberg Change The Flow
Як на мене - це свіжий, більш чоловічий аромат із цитрусовими й деревними нотами. Легкий, зі стійким шлейфом, ідеально підходить на кожен день.
Narciso Rodriguez All Of Me
Цей аромат мені дуже сподобався такий ніжний, квітковий із фруктовими акцентами. Легкий, романтичний, залишає витончений і чуттєвий шлейф. Ідеальний для особливих моментів та щоденного використання
Furla Pura - елегантний і витончений аромат із квітковими й мускусними нотами. Легкий, жіночний, ідеально підходить для щоденного використання або романтичних зустрічей. Такий ненав'язливий аромат, однозначно приверне увагу
SVR [B3] Essence Hydra — легка есенція, яка добре зволожує та заспокоює шкіру, зменшує почервоніння завдяки вітаміну B3. Швидко вбирається, моїй чутливій шкірі підійшла
Dikson Super Argan Shampoo — шампунь з аргановою олією, який м'яко очищає волосся, живить і зволожує. Він робить волосся м'яким, блискучим і зменшує сухість, ідеальний для догляду за пошкодженим волоссям.
Коментарі (0)