Огляд боксу від Lamel і свотчі
Мої відгуки і усі свотчі
Я дуже вдячна мейкап за такі конкурси і подарунки. Ви надихаєте створювати неймовірний макіяж. Як у цьому конкурсі - снейк мейкап. І сьогодні вже подаруночок я затестила.
Дівчата це супер. Багато хто з вас знайомий з косметикою Ламель і знаєте наскільки вона класна, але я ще раз наголошу - вона дійсно класна!)
В мене у самої були пару цих продуктів але не було такої розманітності кольорів. Якщо б я знала що вони такі класні вони були б в мене і раніше)
Олія тінт для губ
Це дійсно тінт. Він дійсно фарбує. Олійка має гелеву текстуру. Наноситься дуже тоненьким шаром. Аплікатор ніжний і тоненький. Ізза цього мені здається що цей тінт буде у вас ну дууууже довго. Бо він реально економний. У мене самої був такий 404 колір і він в мене навіть до половини не використався, хоча я користувалася ним досить часто. Тому це дуже економна знахідка. Тоненького нанесення вистачить на дуже яскравий колір губ.
Ось єдине що я помітила - це колір. На свотчах у інших дівчат він інший ніж у мене. Тому я можу подумати про те, що ця олія має формулу яка підлаштовується під вашу шкіру і колір буде все ж індивідуальний. Бо 403 колір у багатьох дівчат взагалі теплий, а в мене він дуже схожий з 404.
Чи плампер він? Для мене ні. Я не відчуваю ні печіння нічого...Але для мене це більше плюс ніж мінус. Але якщо ви шукаєте класичний плампер, щоб пекло і збільшувало губи - то ні, це не ця історія.
Колір на мені чітко тримається пів дня а потім трошки все ж стирається. Уходить глянець за пару годин. А колір соковитих і насичених губ ще довго з вами і можна зверху просто додавати прозорий блиск.
Олівчики
Це супер пупер гелеві олівчики для очей. Яскраві і насичені. Ні один з кольорів не прозорий. Будь то яскраві чи пастельні - вони дуже щільні при нанесенні.
Наносяться просто ідеально, жирненькі, і просто ледве торкнувшись тіла вже гарно малюють.
Змиваються також добре простою міцеляркою. А носяться гарно майже весь день. А якщо не терти очі то весь день))
Як бачите кольори шикарні. Особисто я не можу обрати якісь окремі фаворити. Усі кольори класні і будуть підходити до різних варіантів мейку.
На остан ньому фото я спеціально гарно потерла руку, і ви бачите вони тримаються досить добре. Єдине світлі кольори як жовтий не сильно тримають цей тест драйв)
Порада від мене. Якщо у вас сині кола під очима, не віддавайте перевагу 408 кольору. В мене такий колір був і до цього боксу. А синці присутні. Він такого специфічного тону що якраз синці будуть підкреслюватися при використанні. Єдине спасе. якщо це не просто макіяж. а арт макіяж. А так будьте з ним обережні чисто із-за кольору.
Дякую усім дівчаткам які приймали участь в розіграші. Ваші мейки просто мистецтво. Дякую мейкапу і ламель за такі класні продукти)
Коментарі (0)