getejra

Підготовка до літа з Reclaire

Я щороку починаю активно готуватись до літа з лютого-березня. Зазвичай це посилення тренувань і більше активного догляду за тілом без якихось додаткових "гаджетів ". Але в грудні 2024 року я так багато їла штоленів і рошенівських тортів ( а сьогодні полюю за їхніми новенькими цукерочками) і взагалі не тренувалась, що підготовку до сезону кортких шортів я розпочала вже з кінця грудня і "закрила" кілька своїх захцянок з "бдсм"-приборів для стрункості тіла: вакуумну баночку, щітку для сухого масажа та роликовий масажер. Так як це все гарно працює лише по олійкам та сироваткам (крім щітки) - їх в мене тепер також є 😁

Я спочатку не зовсім розуміла, що значить "гаряча" - і уявляла це собі як щось з перцем чилі, від якого буде пекти шкіра, але все виявилось простіше - її просто потрібно розігріти в долонях, хоча перець у складі є.

Продукт складається з таких натуральних компонентів, як олії мигдалю, виноградної кісточки, грейпфрута, апельсина, вітамін Е і екстракту стручкового перцю. Активні інгредієнти надають комплексний вплив на шкірний покрив, стимулюючи виведення застійної рідини, спалювання жиру і лімфодренаж.

Флакон 200 мл з прозорого пластику з дозатором-розпилювачем, справно працює та гарно розпорошує олію.

Склад: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil,Rice Bran Oil,Isopropyl Palmitate,Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil,Menthol,Bergamote (Citrus aurantium bergamia) Essential Oil,Tocopheryl Acetate,Melissa Officinalis (Melissa) Oil.

Текстура доволі ріденька, помаранчевого кольору, і чудово розпилюється дозатором (якщо ж ви полюбляєте розпилювати такі засоби одразу на шкіру і прогрівати їх там, а не в долонях, -то потрібно швидко розподіляти по шкірі інакше стече на речі чи підлогу). Читала у відгуках, що багато в кого був кашель і першіння від аромату ( в складі є перець) - у мене жодних реакцій, просто приємний цитрусово-олійний аромат. Також у відгуках бачила, що вона гріє шкіру (а комусь і пече), але у мене також відсутні такі "спецефекти", звичайно ж, під час масажування шкіра розігрівається, але потім просто приємні відчуття тепла.

Невелику кількість антицелюлітної олії слід нанести на долоню, щоб вона злегка розігрілася. Масажувати проблемні ділянки тіла протягом декількох хвилин, до повного вбирання в шкіру. Для отримання потрібного ефекту олію не змивати. Крім масажу руками я ще роблю масаж банкою.

Баночка приїхала мені жовта, а не фуксія, але мене це взагалі не засмутило, оскільки я просто обожнюю жовтогарячий колір. Знаходилась окремо в білій картонній коробці - дуже зручно там її і зберігати.

Також є листівка в якій чудово схематично показано як робити масаж банкою, оскільки особисто я не знала про ці всі лінії.

Банка має зручну компактну форму - діаметр 55 мм.
Дуже проста у використанні та підійде для новачків, я маю банки для обличчя трішки іншої форми і скажу, що ця значно зручніша, оскільки працює за принципом піпетки. Виконана з медичного пластику (я взагалі спочатку подумала, що то скло, так якісно він виглядає).

Матеріал резервуара: полікарбонат, балон: пластизоль полівінілхлоридний.

Легко очищається та стійка до пошкоджень (перевірено Пацьоркою) - перед використання я ошпарила її гарячою водою та обробила антисептиком. Планую так робити перед кожним використання (я про антисептик 😁, бо воду шоразу ліньки гріти) і після використання банку потрібно промити гарячою водою з використанням мильного розчину.

Банку рекомендовано використовувати в тандемі з оліями для самомасажу, тому, власне, я й брала цей набір.

Як користуватись: стисніть балон і щільно притисніть резервуар банки до тіла, утримуючи банку за основу балона, вібраційними рухами вгору-вниз рухайте її повільно масажною ділянкою.
Ступінь вакууму балона можна регулювати стисканням балона, водночас потрібно враховувати індивідуальну чутливість шкіри, вік та фізичний стан, не допускаючи сильних болючих відчуттів.
При активному використанні помітно розгладжується шкіра, активізується кровообіг та лімфообіг. Та й взагалі це просто приємно. Я з тих людей хто лінується робити сам собі масаж, а банкою просто водиш і вона пропрацьовує шкіру замість тебе.

Я маю целюліт та розтяжки з 15 років, хоча я ніколи не скидала і не набирала різко вагу. Максимум, що у мене "гуляє" між літом та зимою - це 10 кг, та таке було двічі у віці 23 та 30 років, тобто давно 😁 і на те були причини у вигляді травм та неможливості тренуватись і рухатись так, як я звикла, але моя "норма" - то 3 кг і я досі влажу в свої шкільні речі (є у мене дуже живучий джинсовий сарафан 😁), які одразу ж роблять візуально помітною "апельсинову кірку" та ширину розтяжок. Тому я чудово розумію, що якщо не тренуватись та не обмежувати себе в кількості солодкого -жодні косметичні засоби мені не допоможуть. З собою у мене зараз домовленість така: доїсти всі штолени та солодкі "передачки" і повернутись до режиму "один макарон в день" (або якась рівноцнна заміна), з лютого повернутись до активних тренувань з гантелями та резинками (скоро в Україну на кілька тижнів у відпустку приїжджає моя подруга/гуру/тренерка, але всім же зрозуміло, що нам буде не до трень), а поки розтягуватись та багато ходити і щодня користуватись спеціалізованою доглядовою косметикою для тіла.

Тандем олійки з банкою дійсно покращує стан шкіри, її вигляд та тактильність. Звичайно, що целюліт вам не прибере нічого, але при регулярному використанні ви повернете шкірі пружність та еластичність.

02 січня, 2025
getejra
02 січня, 2025