Емульсія Avene Hydrance
– легкий варіант на літо, що дружить з декоративкою
Ця емульсія підвернулась мені випадково, ще літом. Я шукала щось легке і зволожуюче, що можна б було використовувати як денний крем.
У мене комбінована шкіра, схильна до сухості.
Зважаючи мою любов до аптечної косметики та хороші відгуки – вибір було зробити доволі легко. Тепер розкажу що мені сподобалось, а що не дуже в цій емульсії.
Почну з дизайну упаковки – кришка, що відкручується це не дуже зручно. Розхід у емульсії невеликий. З початку червня я користувалась майже до середини осені. Частіше всього як ранковим кремом, але коли почався сезон активного сонця, то використовувала тільки як вечірній.
Що мені НЕ сподобалось – аромат, а саме його присутність. Бо сам аромат доволі легкий і приємний, але в цілому – я завжди очікую що аптечна дерматокосметика не матиме запаху.
Консистенція у емульсії легка та приємна – те, що треба для теплого сезону. Наноситься легко, поглинається швидко. Шкіра після неї ніби оксамитова на дотик.
Зволоження достатньо для літа, але осінню мені цієї емульсії вже було мало, зволоження не вистачало.
Емульсія гарно лягає під тональний чи ВВ-крем, не скочується та не жирнить.
Я б поставила цій емульсії оцінку 4/5. Вона дійсно класна, але тільки як легкий варіант на літо. Для чого в аптечній косметиці для чутливої шкіри ароматизатори – мені не зрозуміло.
Коментарі (0)