ellonnye

Dentissimo toothpaste

Dentissimo toothpaste

Якщо вам знайоме відчуття болю при кусанні морозива, питті гарячого чаю, або ж коли так хочеться з'їсти якись фрукт, але не можеш, бо в ньому багато кислот і цукрів - я вас розумію.

Є аж три ступені чутливості зубів:

найлегший реакція на температуру їжі

середній реакція на кисле/солодке/гостре

тяжкий реакція на механічні подразники

На щастя, в мене зараз не найтяжчий випадок ( зіткнулась з ним тільки раз ) і мої зуби реагують тільки на температуру, солодке та кисле.

Кілька разів була з цією проблемою в стоматолога і єдине, що мені пропонували: змініть пасту на трав'яну з фтором. Спробувала я не одну таку, але ефекту то майже не було помітно, то не було зовсім. Я навіть спробувала заїжджену стоматологами в соцмережах пасту про яку ледь не кричали: " одна з найкращих паст ", " врятує ваші чутливі зуби ", " відновлює емаль ".

Так ось, ця відновлююча паста довела мої зуби до такого стану, що вони боліли просто так.

Після чергового візиту до стоматолога почала обирати собі іншу пасту ( налаштувала фільтри і обирала по упаковці ). Мою увагу привернула Dentissimo Pro-Care Teeth&Gums. Навіть не приховую, що більшість моїх покупок зумовлені візуальним вподобанням, а вже потім читанням характеристик/відгуків і тд.

Прочитала я багато хороших відгуків про неї, і вирішила спробувати ( втрачати ітак нічого )

Dentissimo toothpaste

Перше враження:

Я відчула дуже насичений і різкий запах трав і аптечних мазей з ще запакованої пасти, тому подумала, що вона так само пахнутиме і всередині. Розпакувавши її, цього запаху вже не було, залишився тільки легкий і навіть приємний аромат.

Про пасту:

- густа паста, рожево-персикового кольору

- піниться ( хоча у відгуках більшість писали, що не піниться, а тим хто писали, що вона піниться - доводили, що ні )

надаю перевагу тим, що не сильно піняться або не піняться зовсім

- однорідна, без виражених абразивних частинок ( не знайшла інформації про абразивність, але думаю, що на межі між низькою і середньою )

- нейтральний смак, від якого не нудить

- в складі екстракти трав - для ясен і загальнозміцнюючої дії

фтор і фториди - для відновлення емалі

ксилід - який пригнічує ріст бактерій, що спричиняють карієс і додатково є підсолоджувачем

Результат використання:

Я не очікувала швидкого результату, та й думала що буде результат такий, як і від моїх попередніх паст.

- першого ж дня мої зуби вже менше боліли після експерименту з попередньою пастою, а на 3-4 день використання - повністю пройшов біль

- понад тиждень використання чутливість дуже помітно знизилась і я змогла їсти мандарини, щоправда не ризикую їх їсти часто та дуже багато, бо не хочу, щоб чутливість поверталась

- чутливість до температур в мене все ще залишилась, але не дивлячись на це результат всеодно вау

Зараз це моє спасіння, і головне, що вона бюджетна

Чи стикались ви з проблемою чутливості зубів? І як вирішували її?

02 січня, 2025
ellonnye
02 січня, 2025