your_vikss

Maison Margiela Replica Whispers in the Library

Про бренд читала давно, дуже зачепила їх концепція: "аромати Maison Margiela створені відповідно до поетичних і філософських принципів, які є основою дому. Безгендерні парфуми, одеколони та ароматичні свічки виділяють спогади, почуття та відчуття, які пронизують дизайни Maison Margiela... кожен аромат фільтрує коди будинку в неповторні чуттєві відчуття. Фірмові туалетні води Replica, засновані на спогадах, створюють знайомі аромати емоцій і переживань"

"Maison Margiela співпрацює з найкращими парфумерами, обраними за їхній справжній зв’язок із пам’яттю, стимульований мистецьким виконанням композиції аромату як універсальне запрошення пробудити, відсвяткувати та поділитися незабутніми почуттями та емоціями. Відповідно до мінімалістичного підходу Maison, флакон Replica простий, але витончена. Бавовняна етикетка, схожа на бирки, які використовуються на одязі та аксесуарах для модної колекції Replica, ідентифікує кожен аромат" (з офіційного сайту Maison Margiela)

Для знайомства обрала аромат Whispers in the Library. Я обожнюю аромати книжок, бібліотеки, цю атмосферу. Для мене це особливе місце зосередження спокою та інтелектуальної енергії. Погодьтеся, що цей аромат не сплутати ні з чим.

"Туалетна вода Replica Whispers in the Library - чарівна, деревна та контрастна. Пряний східний аромат викликає уповільнення часу в оточенні книг з ідеально вощеним деревом, бурмотіння, гортання сторінок та стриманий шепіт. Він запрошує вас уявити безмежне кількість книг у м'якому ореолі світла книг відтворено за допомогою перцю, бензоїну та ванілі, відтворених за допомогою кедрового дерева" - так описано про аромат на сайті бренду.

Тож, бренд надає таку піраміду аромату:

Верхні ноти: есенція рожевого перцю, абсолют квітів апельсина, есенція пачулі

Середні ноти: есенція кипріолу, абсолют бобів тонка, сіамський бензоїн

Базові ноти: абсолют ванілі, есенція кедрового дерева, есенція ветівера

Аромат відносять до категорії янтарно-пряний

При першому затесті із флакону мені не сподобався) я любитель більш жіночно-солодких ароматів. Але, коли спробувала на собі, зрозуміла, що щось у тому є. Він задає зовсім інший настрій, не такий як усі інші мої парфуми. Аромат ну дуже насичений, стійкий, глибокий та "густий".

100% унісекс

Спочатку здається різким, але потім неначе огортає тебе перцем з ваніллю. Дуже сміливі деревні акорди дійсно переносять нас у бібліотеку з купою книг. Особливо гарно звучить у холодну, дощову погоду.

Аромат не для всіх, але чудово підійде для осінніх прогулянок, або ж для ділових зустрічей. 🤍

п.с. саме цього аромату немає у каталозі на сайті makeup, але додала інший аромат, який теж незвично розкривається у похмурі осінні дні - Autumn vibes. Колись мала змогу тестувати пробник)

02 січня, 2025
your_vikss
02 січня, 2025