Yana__matviets

Набір "Мигдаль-апельсин"

Набір "Мигдаль-апельсин"

Взагалі я була в пошуках якісного масажера для тіла та олійки, яка не буде провокувати висипи на тілі

Бренду Reclaire я довіряю, тому обрала для себе наборчик дерев'яний скребок гуаша для тіла + гаряча антицелюлітна олія мигдаль

Набір "Мигдаль-апельсин"

Гуаша – це традиційна китайська техніка масажу, яка дозволяє покращити кровообіг, розслабити м'язи та стимулювати загальне самопочуття

Скребок Reclaire виготовлений з натуральної деревини бук

Ширина 19 см, висота 8 см

Має зручну ручку і ергономічну форму

-Розганяє лімфу

-Розглажує і тонізує шкіру

-Знімає напругу м'язів

-Зменшує видимість проявів целюліту

Рекомендації по догляду за скребком:

Перед першим використанням протріть скребок ватним диском, змоченим у хлоргексидині. Після процедури масажу протріть скребок від залишків олії паперовою серветкою. Не мийте скребок водою та милом, не мочіть його. Зберігайте скребок у сухому місці.

Прозорий флакон об'ємом 200ml. Дозатор спрей

Олійка помаранчевого кольору, але шкіру не фарбує (але одяг слід надягати після повного вбирання)

Має приємний цитрусовий аромат 🍊

Консистенція рідкої олійки, яка всотується достатньо швидко

Складається з таких натуральних компонентів, як олії мигдалю, виноградної кісточки, грейпфрута, апельсина, вітамін Е і екстракт стручкового перцю.

Протипоказання!

гіпертонія; знижений рівень тромбоцитів; пошкодження шкіри у сфері масажу; загострення шкірних захворювань; інфекційні захворювання; порушення функції печінки; переломи у стадії зрощення; пухлини; погана згортання крові.

Відчуття

Особисто мені вона не пекуча, а дає приємне тепло 😏

Подобається наносити на ніч на ноги та живот, робити масаж скребком (не забуваємо, що робимо масаж знизу вверх!)

Шкіра після масажу підтягнута та гладенька

Висипів або якись негативних реакцій не викликає

Важливо відзначити, що гуаша-масаж з дерев'яним скребком слід проводити регулярно та у поєднанні зі здоровим способом життя, правильним харчуванням та помірною фізичною активністю для досягнення найкращих результатів у боротьбі з целюлітом

03 січня, 2025
Yana__matviets
03 січня, 2025