getejra

Пом'якшуючий засіб від врослих нігтів

Одразу попередження: тема нігтів на ногах не завжди візуально приємна - тому особливо чутливих прошу не дивитись останні фото 😁 Насправді, у мене ще не зовсім критична ситуація з нігтями -я маю лише один врослий ніготь в валик - на лівій нозі з лівої сторони. Але при тому я маю надзвичайно тверді нігті, які без розпарювання "стріляють" по всій квартирі і після їх обрізання на пальцях рук можуть залишатись синці від ножиць. точно така ж історія у мене і з нігтями на руках, тому я й не ношу довгі нігті - бо якщо часом він завернеться - то видере з собою половину пальця 🙈

Люблю приводити нігті до ладу сидячи на підвіконні - там же й люблю читати, тому тримайте трохи фоток звідти 🌞

Флакончик з твердого надійного пластику 30 мл, окремо знаходиться в картонній коробочці. Вся необхідна інформація дублюється і на коробці і на флаконі.

Цей засіб робить нігті та грубі валики шкіри навколо них м'якшими. Формула цього професійного засобу містить активні компоненти, які проявляють зволожувальні, регенерувальні та відновлювальні властивості.

Склад: Aqua, Urea, Glycerin, Allantoin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Benzalkonium Сhloride.

Засіб легкий і простий в експлуатації - зручний дозатор-носик видає рідину невеликими краплями.

Як працюють активи:
- гліцерин чинить зволожувальну дію;
- сечовина пом'якшує нігтьову пластину та навколонігтьові валики, активізує процеси регенерації;
- алантоїн прискорює оновлення епідермісу та загоєння його пошкоджених ділянок, виконує пом'якшувальну функцію.

Нанести 1-2 краплі засобу на нігтьову пластину та навколонігтьові валики, почекати до повного висихання - це може зайняти 10-15 хвилин, як у випадку з моїми твердими нігтями, після чого приступити до обрізання нігтя. При необхідності повторити нанесення засобу.

Ножиці не беруть мої нігті, тому я працюю з спеціальними кусачками для врослих нігтів від сталекс - обрізають без пошкоджень та травм.

Можу сказати, що мені подобається цей засіб як альтернатива розпарюванню нігтів протягом 20 хвилин перед процедурою, бо не завжди є можливість сидіти з тазиком води.

03 січня, 2025
getejra
03 січня, 2025