Biotherm Lait Corporel Body Milk
Молочко для тіла з неймовірним ароматом
Мені пощастило натрапити на це молочко завдяки набору пробників які я придбала по дуже вигідній ціні. Назбирала таких пробників більше десяти,тому змогла оцінити засіб повністю.
Молочко Biotherm Lait Corporel Body Milk має зволожуючі та живильні властивості завдяки складу: гліцерин, оливкова олія, сечовина, вітамін Е та амінокислоти забезпечують живлення і підтримують гідробаланс шкіри. Ефірні олії апельсина та грейпфрута додають тонізуючого ефекту та антиоксидантного захисту.
🤍
Однак у складі є силікони, мінеральна олія та ароматизатори, тому власникам чутливої шкіри варто спершу протестувати засіб на невеликій ділянці.
🤍
Текстура і ефект:
Молочко має рідку консистенцію легкого жовтуватого відтінку. Воно дуже легко розподіляється по шкірі, швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкості чи жирності. Шкіра одразу стає зволоженою, м’якою та доглянутою. Розхід економний — пробника 7 мл вистачало на три використання.
🤍
Аромат:
Це справжня насолода! Яскравий, солодкий аромат апельсину нагадує дорогу ефірну олію. Він насичений, приємний і досить стійкий. Як шанувальниця цитрусових ароматів, я залишилась у захваті.
Висновок:
Молочко підкорило мене неймовірним ароматом і чудовими зволожуючими властивостями. Обов’язково куплю повну версію!
Коментарі (0)