getejra

Сіль мертвого моря для ванн "Апельсин-м'ята"

Для любителів солодкого та тортиків ванни з сіллю завжди є допоміжним моментом у підтриманні шкіри в привабливому вигляді. Тому цього разу у мене апельсин-м'ята.

Мені дуже сподобався дизайн наклейок в чорній гаммі - це так стильно. Баночка прозора з гвинтовою кришкою, є додаткова фольгована захисна мембрана. Вага 300 грам.

💚 натуральний склад;
💚 збагачена ефірними оліями апельсина і м'яти;
💚 дарує приємну прохолоду, ніжно доглядаючи за тілом;
💚 чинить зволожувальний і живильний вплив на шкіру;
💚 чудово розслаблює.

склад: Dead Sea Salt, Oleum Citrus Sinensis, Oleum Menthae Piperithae.

Гранули тут доволі дрібні - схожі на цукор, сама сіль волога (думаю, що від олій). Мені аромат дуже схожий на чайне дерево, тому хто його не любить - враховуйте цей момент. Сіль швидко розчиняється в воді, не дає їй кольору, але робить трішки мутною.

Для прийому однієї ванни необхідно розчинити 100 г (3-4 столові ложки) солі у ванні з теплою водою (36-38 °С), тому такої баночки вистачає на 3 рази. Ванну рекомендовано приймати протягом 15-20 хвилин, я можу лежати до 50 хвилин.

Поки що моїм фаворитом по аромату та візуалу (і за вагою, тому що там 400 г) все одно залишається гімалайська сіль для ванн "Лаванда-жасмин" про яку розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/61181/ . Але зазначу, що після прийому ванни з цими солями результат ідентичний: тіло неймовірно розслаблене, моральний стан рівний - відчувається спокій у всьому організмі.

03 січня, 2025
getejra
03 січня, 2025