Екстразволожувальна сироватка для обличчя з гіалуроновою кислотою
Joko Blend Aqua Glow Extra Moisturizing Face Serum
Минулого місяця замінила свою вечірню сироватку з пептидами на ось ць гарнюню з гіалуроновою кислотою - дуже подобається як працює вся ця лінійка на шкірі. Про маску з цієї серії вже писала тут https://club.makeup.com.ua/post/61183/
Вона має дуже гарний дизайн та пакування, картонна коробка надійно утримує баночку всередині. Є захисна прозора наліпка, яка допомагає контролювати перше відкриття.
На коробці розміщена вся потрібна інформація, яка також продубльована на етикетці сироватки.
Баночка 30 мл з товстого матового прозорого скла.
Склад: Aqua (Water), Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Propanediol, Phospholipids, Sphingolipids, Panthenol, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Linalool.
Сироватка має молочно-кремовий колір та досить густу не щільну текстуру, мені нагадує заварний крем - тобто гелево-кремова. Завдяки своїй консистенції сироватка проникає в глибокі рівні епідермісу. Склад засобу збагачений натуральним зволожувальним фактором, керамідами, фосфоліпідами, комплексом амінокислот і гіалуроновою кислотою. Зручна піпетка дозволяє нанести потрібну кількість засобу.
Як працює ця сироватка
💧 комплекс керамідів і фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR™ відновлює пошкоджений захисний бар'єр шкіри, підвищуючи її стійкість дофакторів зовнішнього характеру;
💧 комплекс амінокислот зміцнює захисний бар'єр шкіри,розгладжує її, покращує тон;
💧 засіб збагачений низькомолекулярною гіалуроновою кислотою, яка проникає в глибокі рівні епідермісу, інтенсивне зволожуючи, відновлює пружність і здоровий тон шкіри;
💧 після нанесення не виникає неприємного відчуття стягнутості чи сухості.
Чим далі я користуюсь цією лінійкою - тим більше мені подобається відчуття зволоженості шкіри: жодної сухості, лущень, дискомфорту - це ідеальні засоби на холодну пору року з обігрівачами, сухим повітрям в приміщеннях та морозним сильним вітром.
Коментарі (0)