Масаж гуаша для тіла: мій досвід та враження
Деревʼяний скребок для масажу від Reclaire
Я давно хотіла спробувати масаж гуаша, адже цей метод відомий своєю ефективністю у:
• стимуляції кровообігу,
• знятті м’язової напруги,
• лімфодренажі,
• покращенні стану шкіри.
Оскільки я слідкую за своєю фігурою і доглядаю за тілом, додати до рутини ще один допоміжний засіб було чудовою ідеєю. Для себе я обрала набір: антицелюлітну олійку «Лимон-мелісса» та дерев’яний шкребок гуаша від бренду Reclaire.
Сьогодні розповім саме про шкребок і мої враження.
Шкребок виготовлений із натурального дерева бука. Його розміри — 19 × 8 см — ідеально підходять для масажу тіла. Зручна ручка забезпечує комфорт у використанні, а заокруглені кути додають безпеки і запобігають травмуванню.
🤍
Для чого потрібен масаж гуаша?
Цей метод має безліч корисних властивостей:
1. Покращення кровообігу
Масаж стимулює обмінні процеси в тканинах.
2. Зняття напруги в м’язах
Допомагає розслабити тіло після важкого дня.
3. Зменшення набряків
Завдяки стимуляції лімфодренажу, масаж усуває зайву рідину.
4. Покращення тонусу шкіри
Регулярне використання робить шкіру більш пружною та еластичною.
5. Заспокоєння нервової системи
Масаж має розслабляючий ефект, що чудово підходить для вечірньої рутини.
6. Зменшення целюліту
Допомагає зменшити застої у тканинах і розгладити шкіру.
Протипоказання
Як і будь-який масаж, гуаша має свої обмеження. Перед використанням варто ознайомитися з протипоказаннями або проконсультуватися з лікарем.
Як я використовую шкребок гуаша
Для масажу я обрала антицелюлітну олійку Reclaire «Лимон-мелісса». Вона забезпечує ідеальне ковзання і не залишає відчуття жирності чи липкості.
1. Підготовка:
Ввечері після душу наношу достатню кількість олійки на ноги, стегна, сідниці та живіт. Олійки не шкодую, щоб уникнути синців і забезпечити хороше ковзання.
2. Масаж:
• Масажую шкребком знизу вверх легкими рухами.
• На стегнах і сідницях використовую сильніший натиск, а на животі — м’які кругові рухи за годинниковою стрілкою.
• Внутрішню поверхню стегон масажую лише легкими рухами, оскільки це делікатна зона з великою кількістю судин і лімфатичних вузлів.
3. Тривалість:
Процедура займає 10-15 хвилин.
4. Режим:
Рекомендую робити масаж курсами — 10-15 процедур із перервою на 3-4 тижні.
Результати
Після масажу шкіра набуває легкого рожевого відтінку, що свідчить про покращення мікроциркуляції. Вона стає м’якою, гладенькою, а в ногах відчувається приємне тепло й розслаблення. Особливо тішить те, як масаж ефективно знімає набряки.
У поєднанні зі здоровим харчуванням і легкою фізичною активністю такі масажі сприяють зменшенню проявів целюліту. Уже за тиждень щоденних процедур я помітила, що шкіра на стегнах стала більш гладкою та пружною.Тому я дуже рада такому помічнику як скребок гуаша)
Коментарі (0)