net_sugar

БАЗА ДЛЯ МАКІЯЖУ

БАЗА ДЛЯ МАКІЯЖУ

У пошуках ідеальних засобів для створення свіжого, сяючого вигляду я спробувала два продукти, які виявилися абсолютно різними, але кожен по-своєму вразив.

Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer
Цей праймер став справжньою знахідкою! Ось чому:

1. Багатофункціональність: Праймер можна використовувати трьома способами – як базу під макіяж, хайлайтер або навіть самостійно для натурального сяяння.
  2. Фініш: Надає шкірі свіжого вигляду з м’яким блиском, що виглядає природно та витончено.
  3. Текстура: Легка, швидко розподіляється, не залишає липкості.
  4. Ціна: Доступний продукт, який точно перевершує очікування у своїй категорії.

Мій досвід:
Використовую його як базу, щоб отримати рівний тон і додати обличчю здорового сяяння. Він не маскує недоліки (та й не повинен), але прекрасно готує шкіру до нанесення тональної основи.

БАЗА ДЛЯ МАКІЯЖУ
БАЗА ДЛЯ МАКІЯЖУ

Max Factor Miracle Pure 2in1 Skin Reset Serum Foundation

Ця основа поєднує доглядові властивості сироватки й ефект тонального крему. Проте не обійшлося без нюансів.

1. Склад: Формула з доглядовими компонентами зволожує та захищає шкіру.
  2. Фініш: Дає натуральний, майже невидимий вигляд на обличчі.
  3. Текстура: Легка, але її потрібно ретельно розтушовувати, щоб уникнути нерівностей.
  4. Відтінок: Мені дістався тон, що виявився занадто темним для моєї шкіри, але я знайшла вихід!

Мій досвід:

Використовую цей продукт як бронзер. Його кремова текстура легко наноситься на скульптурні зони обличчя, створюючи м’які переходи й природні тіні. Дуже рада, що не відклала його на полицю.

Приклад макіяжу можна подивитися тут - https://club.makeup.com.ua/looks/61865/

Підсумок:

• Rimmel Multi Tasker Primer – універсальний, простий у використанні продукт, який точно стане улюбленцем для всіх, хто любить сяючу шкіру.
  • Max Factor Miracle Pure Foundation – ідеальний варіант для тих, хто шукає легке покриття з доглядовими властивостями, або як креативне рішення – кремовий бронзер!
06 січня, 2025
net_sugar
06 січня, 2025