Missmili

Скраб антицелюлітний “Кава-апельсин” від Reclaire

Обожнюю засоби для ексфоліації тіла, адже вони допомагають зробити шкіру гладенькою, пружною та неймовірно м’якою. Кавові скраби давно зникли з мого догляду, тому вирішила виправити це й спробувати щось новеньке — а саме скраб “Кава-апельсин” від Reclaire.

Обʼєм: 250 г.

Упаковка: зручний пакет із зіп-застібкою.

Скраб для тіла має натуральний склад:

1. Кава — основний інгредієнт, що відлущує ороговілі клітини, стимулює кровообіг та має антицелюлітну дію.

2. Коричневий цукор — м’який ексфоліант, який сприяє оновленню шкіри.

3. Кокосова олія, олія ши, какао-масло, мигдалева олія — забезпечують зволоження, живлення та пом’якшення шкіри.

4. Ефірна олія грейпфрута та апельсина — тонізує, допомагає боротися з целюлітом і дарує приємний аромат.

5. Вітамін Е — антиоксидант, який сприяє регенерації шкіри.

Скраб глибоко очищує, відлущує, живить та зволожує шкіру. При регулярному використанні допомагає зменшити ознаки целюліту.

По консистенції це розсипчастий кавовий скраб із насиченим ароматом, що поєднує запах свіжої кави та соковитого апельсина. Пахне дуже приємно і бадьоро .

Спосіб використання :

1. Нанести скраб на вологу шкіру круговими масажними рухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам.

2. Залишити на 2–5 хвилин.

4. Змити водою.

5. Для найкращого ефекту після використання скрабу нанести олійку для тіла або крем

Результат:

Після використання шкіра стає гладенькою, м’якою та зволоженою, без жирної плівки чи відчуття сухості.

Обожнюю поєднувати його з антицелюлітною олійкою та масажером гуаша — тоді результат стає ще помітнішим!

Допис про масажер можна знайти тут:

https://club.makeup.com.ua/post/61820/

До того ж скраб легко змивається з поверхонь ванної чи душу, що робить його використання максимально зручним.

Цей скраб став чудовим доповненням до мого догляду, і я з задоволенням продовжу ним користуватися!

04 січня, 2025
Missmili
04 січня, 2025