Скраб антицел юлітний “Кава-апельсин” від Reclaire
Ароматний та дієвий
Обожнюю засоби для ексфоліації тіла, адже вони допомагають зробити шкіру гладенькою, пружною та неймовірно м’якою. Кавові скраби давно зникли з мого догляду, тому вирішила виправити це й спробувати щось новеньке — а саме скраб “Кава-апельсин” від Reclaire.
• Обʼєм: 250 г.
• Упаковка: зручний пакет із зіп-застібкою.
🍊
Скраб для тіла має натуральний склад:
1. Кава — основний інгредієнт, що відлущує ороговілі клітини, стимулює кровообіг та має антицелюлітну дію.
2. Коричневий цукор — м’який ексфоліант, який сприяє оновленню шкіри.
3. Кокосова олія, олія ши, какао-масло, мигдалева олія — забезпечують зволоження, живлення та пом’якшення шкіри.
4. Ефірна олія грейпфрута та апельсина — тонізує, допомагає боротися з целюлітом і дарує приємний аромат.
5. Вітамін Е — антиоксидант, який сприяє регенерації шкіри.
Скраб глибоко очищує, відлущує, живить та зволожує шкіру. При регулярному використанні допомагає зменшити ознаки целюліту.
🍊
По консистенції це розсипчастий кавовий скраб із насиченим ароматом, що поєднує запах свіжої кави та соковитого апельсина. Пахне дуже приємно і бадьоро .
🍊
Спосіб використання :
1. Нанести скраб на вологу шкіру круговими масажними р ухами, приділяючи особливу увагу проблемним зонам.
2. Залишити на 2–5 хвилин.
4. Змити водою.
5. Для найкращого ефекту після використання скрабу нанести олійку для тіла або крем
🍊
Результат:
Після використання шкіра стає гладенькою, м’якою та зволоженою, без жирної плівки чи відчуття сухості.
Обожнюю поєднувати його з антицелюлітною олійкою та масажером гуаша — тоді результат стає ще помітнішим!
Допис про масажер можна знайти тут:
https://club.makeup.com.ua/post/61820/
До того ж скраб легко змивається з поверхонь ванної чи душу, що робить його використання максимально зручним.
Цей скраб став чудовим доповненням до мого догляду, і я з задоволенням продовжу ним користуватися!
Коментарі (0)