Набір для ламінування брів
Joly:Lab Home Lami Kit
Я ніколи не ламінувала брови, тому не маю з чим порівняти: ні з салонним варіантом, ні з домашнім. Але за 30 хвилин від початку я мала суттєву візуальну різницю між виглядом брів - тому вважаю, що набір працює чудово!
Склад набору: Joly:Lab Peptide Brow Cleanser - Засіб для очищення, 30 мл + Joly:Lab Step 1 Lift - Реконструкція, 2 мл + Joly:Lab Step 2 Fix - Фіксація, 2 мл + Joly:Lab Step 3 Filler - Відновлення і захист, 2 мл.
Я робила лише на брови, на вії не ризикнула.
Підготовка брів. Засіб для очищення — Joly:Lab Peptide Brow Cleanser
Призначений для підготовки брів до процесу ламінування:
- ефективно усуває різноманітні забруднення;
- справляється з залишками стійкої декоративної косметики;
- усуває надлишок себуму, регулюючи секрецію;
- містить комплекс пептидів, що додатково піклується про шкіру;
- чинить протизапальну та заспокійливу дії на неї;
- запобігає появі подразнень і дискомфорту, спровокованого ними;
- збагачений алантоїном і пантенолом — зволожувальними компонентами;
- активно бореться з наявними ознаками дегідратації.
Наносимо засіб на ватний диск, добре протираємо ним брови, потім видаляємо засіб з брів спонжем змоченим водою.
Крок 1. Реконструкція — Joly:Lab Step 1 Lift
- виготовлений на основі цистеаміну та тіогликолята;
- делікатно розриває дисульфідні зв’язки;
- робить волосся більш гнучким і пружним; - надає йому форми, усуваючи дрібні недоліки;
- кератин заповнює структурні «пробіли»;
- розгладжує поверхню брів, усуваючи пористість, пухнастість;
- без різкого запаху й негативних наслідків;
- час витримування становить 6-13 хвилин.
Рівномірно нанести засіб на волоски, залишити на необхідний час, від 6 до 13 хвилин, залежно від товщини волоска. У мене волоски жорсткі тому тримала 13 хвилин. Видалити склад за допомогою сухого ватного диску. Під час ламінування брів можна використовувати під плівкою чи без неї - я робила без.
Крок 2. Фіксація — Joly:Lab Step 2 Fix
- підтримує оптимальний pH-баланс волосся у діапазоні 3,0-4,0;
- відновлює та стимулює процес вироблення нових дисульфідних зв’язків;
- насичує їх зміцнювальними амінокислотами;
- містить комплекс катіонних агентів, силіконів і кватерніуму;
- робить брови виразними, гладенькими, слухняними;
- акцентує на насиченості їхнього пігменту;
- нейтралізує негативний вплив зовнішніх факторів;
- підтримує фіксацію обраної форми;
- перешкоджає її видозміненню через сторонні фактори;
- полегшує процес розчісування і укладання;
- час витримки становить 5-12 хвилин.
Для вій: нанести препарат на зону згину вій, для брів – нанести на всю поверхню, залишити на необхідний час, від 5 до 12 хвилин, залежно від товщини волоска. Видалити склад за допомогою ватного диску. Під час ламінування брів можна використовувати під плівкою чи без неї.
Вмісту сету достатньо для декількох б’юті-ритуалів, тому з ним вам вдасться потренуватися і закріпити отримані навички, але не забудьте гарно закрити саше, щоб зберегти вміст до наступної процедури. В інструкції було рекомендовано саме проколоти саше, а не розрізати, і потім заклеїти скотчем. я ще й додатково зафіксувала це місце згином.
Крок 3. Відновлення і захист — Joly:Lab Step 3 Filler
- вирізняється сильними регенерувальними перевагами;
- сприяє ефективному зміцненню волосків, піклуючись про шкіру;
- запатентований компонент із куркуми живить і зволожує її;
- прискорює регенерацію, кровообіг, обмінні процеси;
- гідролізований протеїн пшениці бореться з проявами зневоднення;
- колаген повертає силу, гладкість бровам;
- візуально збільшує їхню густоту, не провокуючи дрібних недоліків;
- рівень рН 4,0-4,5 гарантує максимальну ефективність засобу;
- не потребує змивання.
Нанести препарат на шкіру та волоски, рівномірно розподілити щіткою для укладання. Використовувати безпосередньо після процедури ламінування як заключний етап або як щоденний домашній догляд.
Ось так виглядав мій набір після першого користування.
Набір для ламінування брів вражає легкістю, безпечністю, простотою експлуатації. Очищувальні, реконструктивні, зміцнювальні та фіксувальні засоби покращують вигляд вразливих волосків, зміцнюючи, захищаючи їх від негативного впливу зовнішніх факторів, утримуючи необхідне положення потягом декількох днів.
і ось такий ми маємо результат до/після - як на мене тут вже все візуально зрозуміло - ці засоби дійсно вартують уваги: легко, просто, швидко і результат збергіається протягом 3-4 тижнів.
Мене дуже тішить, що ці саше можна легко докупити, щоб не брати повнорозмірні баночки. Так як у мене залишилось багато рідини для очищення і більше флюїда з третього етапу, то я планую замовити саше під номером 1 та 2.
Коментарі (0)