Новий подарунок від Клубу та ще деякі обновки січня
Нічого так не піднімає настрій, як ця вся приємна метушня
Люблю я такі розпаковки, коли і подаруночки приїхали і замовлення з Мейкапу ♥
Що ж розберемо, що було.
Приїхав мій довгоочікуваний подарунок від Клубу, за участь у конкурсі Мейк у стилі Змійки) Чесно, я дуже вражена наповненням, тож все готую огляд.
Нарешті вдалось на сайті видивитись і дочекатись ( бо направду це молочко швидко розбирають) для інтимної гігієни. Купила його прозапас, бо наразі користуюсь інтимкою від Nivea.
До речі, від Dr.Sante ця інтимка зараг по гарній ціні на знижці. Раджу брати теж прозапас, бо її швидко на сайті розбирають.
Новий гель для душу від Yves Rocher. Його подарувала мені подруга. І направду у цього гелю дуже приємний, свіжий, квітковий аромат. Спочатку я подумала, що це лосьйон для тіла, який був у мене в крайніх викидушках, але дав Бог розуму прочитати, що гель. Бо минулого разу в лосьйоном в мене вийшло фіаско, бо перший раз я подумала, що то гель і почала ним митись у ванній. Бачили б ви мій покер фейс, коли я зрозуміла, що то таки лосьйон. Ну, буває)
Дівчата, а це вже обновка для Макса, я зазвичай відразу купую декілька різних ароматів. Хочу сказати, що в нас Old Spise є дома завжди. Можу без перебільшення сказати, що це один з найкращих дезодорантів на ринку)
Інколи грішу, і тихенько ним користуюсь теж)
Особисто для мене, це — абсолютно новий бренд бомбочок для ванни. Я їх купую рідко, бо не можу знайти для себе дійсно класну, яка гарно шипить і не лишає потім на шкірі жирної, масткої плівки.
Якщо ви маєте класні на меті бомбочки, поділіться будь ласка.
Для мене цей бр енд новий. Поняття не маю ні про його позодження, ні про якість. Вирішила ризикнути, так як старий безіменний фіксатор закінчився. Я знаю, багато хто радив Золу, тож думаю, наступного разу таки її візьму.
У цьому фіксаторі мені сподобалась текстура гелю, а також кисточка. Вона така як у класній туші. Дуже гнучка і я б сказала, ідеально-силіконова. Дуже чудова. І аромат, до речі теж!) Буду тестувати, детальніше розповім.
Коментарі (0)