Великий огляд на L'Oreal #MetalDetox лінійку
І чому вона варта уваги!)
Дівчата це скарб! Я дуже вдячна MAKEUP Club мейкап клубу за можливість протестувати такий неймовірний боксик. Він вартий щоб про нього говорили з кожної праски! Бо це краса і якість в одному флаконі.
У наборчику було 5 різних продуктів які я нижче опишу детальніше.
Сама лінійка метал детокс - це професійна лінійка від лореаль для волосся. Простими словами це офігезний салонний догляд який ви можете самі собі придбати і зробити. В салонах, до речі я бачила професійні лінійки від лореаль тому це точно правда.
Ця лінійка позиціонує себе як лінійка яка захищає волосся від металевих відкладень з води у ньому. Або метали які можуть відкладатися внаслідок фарбування волосся. Коротше кажучи від усіх металів які не треба нашому волоссю)
Пре шампунь Metal Detox
Я таке взагалі не чула до цього боксу. Що таке пре шампунь? Спробувавши була в захваті. Це не шампунь а така річ яку наносиш на волосся, не змивєш! і потім наносиш шампунь. Пре шампунь допомагає прибрати забруднення і готує волосся до шампуню.
Не знаю, чи то його дія така чи просто шампунь класний (наступний опис), але після пре шампуню самого шампуню треба просто краплинку. Тому це офігезний варіант економії та догляду за волоссям.
Сам пре шампунь це прозора вязка рі дина. По структурі нагадує шампунь, але не піниться сильно. Пахне ніжно зовсім не навязливо. І гарно розподіляється по волоссю.
Шампунь Metal Detox Anti-metal
Це також скарб. Як я писала вище при використанні його треба краплинку. Реаль, намазюкаєте більше - просто буде вся голова в шапці із піни) Тому він дуже економний. Дуууже гарно піниться. Пахне ніжно. Миє дуже гарно. Я би не сказала що від нього по іншому жирниться голова. Але він і не обіцяє цього. Виглядає як дуже стильний салонний варіант.
Маска Metal Detox Anti-deposit
Масочку теж раджу. Я раджу тримати її 15 хвилин, як що чесно я пропутила скільки її радить тримати виробник, але цей час оптимальний. Вона також дуже класна. Пахне як салонна маска, дуже чимось дорогим) Не квіточками і не солодким. Можливо ніжним тонким парфумом, але він на волоссі не залишається, тому і не перебиватиме ваш парфум.
Після використаня, волосся м'яке і ніжне. Розсипається і не злипається. Маска дійсно хороша.
Крем Metal Detox
В цьому пробничку не дуже багато продукту, але на пару раз вистачить що мати уявлення. А уявлення хороше. Це такий крем для волосся який наноситься вже після усього миття. Я додаю перед сушінням. Текстура кремова і ніжна. Але він не жирний і не залишається на волоссі комом. При потрапляння на волосся дуже швидко всотується і гарно розподіляється. Пахне дуже ніжно.
Воллосся мені здається трохи більше блистить і стає набагато ніжнішим.
Олійка Metal Detox
Це також крута штука. Я додавала її тільки на кінчики. Пахне класно. Що цікаво олійка легка- не жирна як скумбрія)) а дуже швидко поглинається волоссям. Кінчики стають дійсно більш мякішими з нею. На руках не залишається жирнющої плівки. Тобто все поглинається волоссям і трошки шкірою рук. Мені вона дуже сподобалася.