Мазь з арнікою від Alter Heideschafer
Арніка - рослина, яка має протизапальні, антисептичні та з знеболюючі властивості.
Від виробника:
Мазь з арнікою від Alter Heideschafer ефективний засіб для лікування механічних травм, приміром забиттях або розтягнень зв'язок. Ідеально підходить для лікування шкірних запалень, викликаних укусами комах, усуває свербіж і подразнення. Також застосовується при опіках в початковій стадії: не дозволяє пузирям опіків передчасно і болісно лопнути, допомагає плавно зменшити набряк. Мазь не можна використовувати для лопнувших пузирів або на відкритих ранах! Мазь з арнікою володіє протизапальними властивостями, її використовують для лікування ревматизму, артриту, при м'язових болях, ударах і синцях. До складу мазі для тіла Alter Heideschafer входять: екстракт квітів арніки. Це рослина відома своєю цілющою силою, містить високий відсоток ефірних олій, які заспокоюють подразнену шкіру і полегшують біль, а також значна кількість рослинних флавоноїдів, що стимулюють імунну систему. Крім того арніка містить сесквитерпеновий лактон, зменшує набряклість тканин шкіри і володіє яскраво вираженою протизапальною антисептичною дією; пантенол.
Використання:
Довелося мені отримати розтягнення зв'язок. І тут я згадала, що мені рекомендували мазь з арнікою від Alter Heideschafer, намазала ногу і біль почала відступати, навіть не очікувала, що вона на таке здатна. Ще допомогла мені, коли після уколів залишилися ущільнення і синці.
Рекомендую мати цю мазь у своїх аптечках. Всім здоров'я!
Коментарі (0)