getejra

Пінка для вмивання з гіалуроновою кислотою

Про красивий, ніжний, ефектний дизайн лінійки AQUA GLOW вже писала неодноразово, тому не буду на цьому зупинятись.

Гарне картонне пакування з контролем першого відкриття у вигляді прозорої наліпки-пломби і всередині класична для пінки пластикова баночка з білого пластику, не прозора, 150 мл.

Склад тут натуральний та потужний, має багато активів та безсульфатну формулу:

Aqua (Water), Sorbitol, Glycerin, Coco-Glucoside, Sodium Olivoyl Glutamate, Cocamidopropyl Betaine, Pentylene Glycol, Phospholipids, Sphingolipids, Sodium PCA, Sodium Lactate, Arginine, Aspartic Acid, PCA, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Proline, Threonine, Isoleucine, Histidine, Phenylalanine, Panthenol, Parfum (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Citric Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Комплекс керамідів та фосфоліпідів рослинного походження Ceramide Complex CLR укріплює природний захисний бар’єр епідермісу, а низькомолекулярна гіалуронова кислота гіалуронову кислоту має збалансований рН та допомагає підтримувати гідроліпідний баланс шкіри. Амінокислоти сприяють розгладжуванню шкіри, покращують колір.

Я обрала саме цю пінку не лише за потужний натуральний склад, а ще й за масажний аплікатор. З ним можна легко дозувати необхідну кількість ніжної піни для процедури очищення, сама щіточка силіконова та м'яка, нею приємно масажувати шкіру. Також в комплекті є додатковий пластиковий захист. А якщо ви вважаєте такий спосіб нанесення не зручним чи негігієнічним - її можна просто зняти.

Текстура пінки легка та повітряна - дуже м'яко видаляє забруднення з шкіри, надлишки себуму та залишки макіяжу, не обтяжуючи та не пересушуючи шкіру. Засіб підтримує природний рН шкірного покриву і не провокує сухості чи стягнутості. Завдяки ніжній формулі, пінка дарує шкірі відчуття свіжості та комфорту, залишаючи її гладенькою, зволоженою і підготовленою до наступних етапів догляду.

Мені подобається вся ця лінійка і я щиро можу її рекомендувати на холодний період року.

Про сироватку розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/61812/

Про маску з цієї серії вже писала тут https://club.makeup.com.ua/post/61183/

05 січня, 2025
getejra
05 січня, 2025