Олія для волосся OUAI
Коли треба волоссю блиску
Ця мініатюра дісталася мені із набору мініатюр. У мене олія у флаконі в 10 мл. Однак, за умови, що на моє волосся вистачає буквально одного натискання на помпу, цього обсягу вистачить мені на довго.
За характеристиками олія дуже приємна і комфортна. Воно не жирне! наскільки нежирним може бути олія. Текстура в нього легка. Аромат дуже ніжний, тонкий, неймовірно приємний, із квітково-цитрусовими нотками. Така собі французька витончена елегантність. Балдію від цього аромату! У цьому міні-флаконі є дозатор, яким зручно вилучається олії.
Мені подобається наносити це масло і на вологе волосся перед сушінням, і на вже сухе волосся, як завершальний штрих. При нанесенні на вологе волосся, масло надає волоссю м'якість, шовковистість, гладкість. При нанесенні на сухе волосся – відмінно розгладжує моє пористе волосся, надає йому блиску.
У цієї олії є ще одна класна риса - вона не обтяжує і не забруднює волосся. Навіть якщо ви трохи переборщили з кількістю, бурульок все одно не буде.
Підсумок. Дуже приємна олія, яка класно розгладжує моє пористе волосся, надає їм м'якість і блиск. Крім того, воно легке і не жирніть волосся (при нанесенні в адекватних кількостях, звичайно).
Коментарі (0)