getejra

Тепер це мій улюблений батер

Так як я вже практично закінчила свій рожевий Plum & Cedar Perfumed Body Butter і його не було внаявності, то взяла спробувати заради цікавості останній аромат з лінійки, який ще не мала. І, о диво, саме він став моїм улюбленцем, навіть перевершив рожевий.

Ці метелеві баночки з гвинтовими кришками розміром 200 грам просто підкорюють моє серце своєю утилітарністю, тут ідеально все: колір, текстура, аромат, пакування, дизайн. Мені дуже імпонує філософія цього бренду.

Основні активи тут- це олія оливи, мигдаля, ши та екстракт ромашки.

🤍Олія ши та мигдаля делікатно пом'якшують грубі ділянки шкіри, роблять шкірний покрив шовковистим, оксамитовим та ніжним.

🤍Екстракт ромашки має антисептичні властивості та активізує регенерацію шкіри.

Склад: Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Beeswax, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Sorbitan Caprylate, Tocopherol, Parfume, Propanediol, Benzoic Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate

Верхні ноти: Віскі, Кардамон

Ноти серця: Дуб

Базові ноти: Мускус, Кедр, Амбра, Бурбонська Ваніль

Парфумована композиція нішевого аромату на тілі розкривається по-особливому і відчувається протягом декількох годин.

Текстура надзвичайно поживна та дуже мастка, гарно розподіляється по шкірі, не залишаючи жодного сліду чи липкості.

Про сірий батер Tobacco & Vanilla я вже розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/59372/

Всі аромати дуже спеційовані і я таке просто обожнюю.

Ці батери забезпечують епідермісу інтенсивне зволоження, надійно захищають його від агресивного впливу факторів навколишнього середовища, усувають відчуття стягнутості та запобігають появі лущення. За вами лише залишається встигнути "вихопити" їх у наявності, так як на них постійний солд-аут.

ще маю ось такий скрабчик Dott Santal & Whisky з цим же ароматом

06 січня, 2025
getejra
06 січня, 2025