Неймовірний колір та блиск
Нова знахідка
LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil – це продукт, який завоював серця багатьох любителів макіяжу. Його популярність зумовлена не лише зволожуючими властивостями, але й різноманітністю відтінків, серед яких особливо виділяються 403 “Watermelon” та 404 “Berry Ice”. У цьому дописі ми детально розглянемо ці два відтінки, їхні особливості та враження від використання.
Відтінок 403 “Watermelon”
Відтінок 403 “Watermelon” – це справжня знахідка для тих, хто любить яскраві та свіжі кольори. Малиновий відтінок з холодним підтоном додає губам виразності та робить образ більш живим. Легкий ягідний аромат створює приємне відчуття під час нанесення, що робить процес використання ще більш приємним.
Фініш цього відтінку спочатку глянцевий, але з часом стає більш сатиновим, що додає губам природного вигляду.
Відтінок 404 “Berry Ice”
Відтінок 404 “Berry Ice” – це вибір для тих, хто прагне створити більш драматичний образ. Насичений ягідний колір підходить для вечірніх виходів або особливих подій. Як і у випадку з відтінком 403, цей продукт має приємний фруктовий аромат, що додає відчуття свіжості.
Фініш у цього відтінку також глянцевий, але з часом стає більш матовим, що робить губи ще більш виразними.
Аплікатор
Завдяки зручному аплікатору, олія-тінт легко наноситься і рівномірно розподіляється по губах. Якось поспішаючи вранці, я не встигла нанести олівець спершу, а тому довелось швиденько нанести сам тінт. Моя знайома відмітила чіткий контур, який я нанесла поспіхом.
Зволоження та захист
Спершу коли тінт ще глянцевий, він дійсно захищає та зволожує губи, але якщо у вас як і в мене губи схильні до сухості, то не варто сильно розраховувати на такий захист, оскільки коли блиск пропаде, то губи будуть беззахисні.
Стійкість
Випробовування першим прийомом їжі він з легкістю пройде, але на другому вже потрібно буде підмальовуватись.
Використання день/вечір
403 відтінок ще можна носити вдень, особливо з комбо нюдовий олівець і в серединку цей тінт. А от 404 вже буде заяскравий для роботи, школи чи іншого навчального закладу. Тому краще приберегти його на вихід. Відтінки можете порівняти, переглянувши фото в каруселі.
Дякую за увагу!💞
Коментарі (0)