Polina Nikolaenko

Я закохалася!!!

Я закохалася!!!

Парфуми від JEAN PAUL GAULTIER - це завжди була закоханість з першої ноти!!! Так багато років тому я будучи підлітком марила купити собі аромат Scandal, який я успішно купила в 2022 році і не хотіла змінювати його...😏

Аж раптом, я чую цей неймовірний аромат у своєї знайомої, і я розумію, що мені повноцінно "зносить дах", від того, наскільки мене переносить її запахом у часі )))

ВАРТО ЗАЗНАЧИТИ!!! Я-парфумова манʼячка, але, в мене аромати - це спогади, які я хочу поповнювати, і тут - ось це кохання!!!!

JEAN PAUL GAULTIER - Gaultier Divine це моє особисте кохання та рекомендація!!!

Як зазначено на офіційному сайті - "Вершина ольфакторної піраміди: морська свіжість молекули каліпсону, насичена озоном та солоними бризками, з її ніжним кавуновим акцентом, соковитий акорд червоних ягід і золотистий бергамот. Серце: ніжна солодка лілія, тропічний іланг-іланг із притаманними йому брудно-банановими нюансами, п'янкий жасмин. У чуттєвому гурманському шлейфі вершкове безе, повітряний мускус і шоколадні пачулі."

Я б описала цей парфум для себе, як - "Тепла ніжність на березі вечірнього океану, з домішками морського бризу та неймовірних очікувань пригод" 😍

Офіційно заявляю, що я хочу вигулювати цей аромат десь на Тенеріфе, і посилаю ці думки в новий 2025 рік ❤️

Я закохалася!!!
06 січня, 2025
Polina Nikolaenko
06 січня, 2025