getejra

Білі скипидарні ванни "Bisheffect білий"

Я вже маю такий засіб для ванн, тільки жовтий. Так як уважно читала інструкцію - то звернула увагу, що його рекомендують поєднувати з білим, який саме протизастудний та здійснює загальнозміцнювальну дію. І оскільки для міні-курсу бажано мати хоча б 500 мл засобу, то я вирішила взяти ще цей і в загальному якраз отримати необхідну кількість, щоб пройти саме оздоровчий курс.

У мене флакончик розміром 250 мл, також є 500 і 1000 мл. Флакончик прозорий, крізь нього добре видно непрозору білу рідину. Гвинтова кришка надійно фіксує засіб від пролиття, всередині зручний дозатор, також є мірний стаканчик, що дуже важливо, оскільки тут доволі складна схема процедур.

Про жовті королівські ванни розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/60207/

я беру навпіл жовтого та білого для однієї ванни

Склад: Скипидар живичний, вода, кокамідопропілбетаїн, магнію хлорид (бішофіт), саліцилова кислота

Продукт оперативно чинить дію на перші ознаки застуди, усуваючи симптоми слабкості в кінцівках і лихоманки.

Регулярне прийняття ванни з добавкою сприяє збільшенню тонусу шкіри. До складу продукту входять речовини, які здійснюють протигрибкову дію та допомагають упоратися з інфекціями, наприклад, грибком стопи. Bisheffect очищує пори, роблячи шкіру гладенькою. Він також позитивно впливає на стан капілярів, збільшуючи їх прохідність. Підвищує працездатність і знімає втому.

Королівський засіб для ванни Bisheffect білого кольору зміцнює імунітет, стимулює обмінні процеси. Він підійде людям, котрі мають знижений артеріальний тиск та нормалізує його. Балуйте себе ванною з додаванням цього засобу, і застуда вам не буде страшна, а загальне самопочуття поліпшиться.

Набрати в ванну теплої води (36-41°С).  Мірним стаканом відміряти 15-20 мл жовтого розчину (на ванну 100 л), вилити його в окрему скляну або пластикову ємність, додати гарячої води (можна окріп), постійно перемішуючи. В результаті повинна бути молочна рідина з сильним хвойним ароматом. Продовжуючи перемішувати, тонким струменем влити у ванну з водою. Ретельно перемішати у ванній воду з отриманим розчином. Тепер можна приймати ванну! Час перебування у ванні і температуру води коригуємо виходячи зі свого самопочуття. Я зазвичай лежу хвилин 30-40, але перший прийом має бути 10-20 хвилин. Кожну наступну процедуру треба збільшувати кількість розчину, по 5 мл кожного разу, доводячи її до максимальної кількості - 60 мл на 100 л води. Але збільшення повинне відбуватися поступово, саме так капіляри будуть поступово отримувати все більше навантаження, так звані тренування.

Курс прийому таких ванн - 15-30 процедур. Можна приймати їх щодня, можна через день, кожні два дні з перервою на третій. Треба стежити за своїм станом і самопочуттям.

Важливо ❗ Занурюватися у ванну потрібно по лінію грудей!

Після прийому ванни не мийтеся з милом, промокніть шкіру рушником і полежте хоча б 45-60 хв.

Враховуйте, що на мінімальний курс в 15 процедур необхідно орієнтовно 660 мл, тобто пляшка в 1000 мл вартістю близько 2 тис.грн - тому я сприймаю такі ванни більше як ароматерапію та релакс і не очікую зникнення целюліту 😁

Ще хочу наголосити, що для таких ванн є певний ряд протипоказань - тому дуууже уважно потрібно прочитати інструкцію, щоб не нашкодити собі!

07 січня, 2025
getejra
07 січня, 2025