Парфумовани й шимер для тіла UTerra Native Rose Oil & Pearl
Шиммер для тіла – мій секрет сяючого настрою
Я обожнюю рідкі хайлайтери для тіла. Такі засоби мені подобаються саме на теплу пору року, коли тіло відкрите. Дуже багато різних засобів із шимером, є чисто декоративні, а є й такі, які одночасно доглядають шкіру і роблять її сяючой. До новорічного образу мені захотілося додати саме такого сяйва, як ви зрозуміли я придбала парфумований шимер для тіла UTerra Native Rose Oil & Pearl - це дуже красивий сріблястий відтінок з легкою рожевиною. Це бюджетний засіб, але він дійсно додає того бажаного сяйва.
В основі продукту - гіалуронова кислота та рожеві масла, які мають зволожуючу, живильну та тонізуючу дію. Екстракт перлів та харчові глітери надають шкірі сяйва та блиску.
Шимер знаходиться в пластиковій баночці з помповим дозатором. Мені подобається, що вона прозора і гарно видно все сяйво шимера. Текстура легка, доволі рідка. Шиммер дуже дрібний, делікатний, його покликання дійсно надати шкірі сяйва, а не обсипати безліччю великих блискіток.
Аромат ніжної троянди. Саме тут мені сподобалася ця квітка, бо зазвичай аромат троянд в засобах мені не подобається. Запах легкий та приємний, на шкірі ледь вловимий. Перед використанням обов'язково збовтати.
Мені подобається ефект. Шкіра набуває ніжного аромату, шиммер надає їй чарівне сяйво, створюючи ефект гладкості та доглянутості. Шкіра виглядає свіжою, сяючою та привабливою. Після нанесення відчуття на шкірі максимально комфортні, шкіру не стягує та не сушить. Блискітки добре тримаються, навіть при контакті з одягом не зникають. Дівчата, якщо ви теж полюбляєте такі засоби, то рекомендую звернути у вагу на цей шимер.
Коментарі (0)