Чули про міцелярний шампунь?

Отримала на тестування набір для всіх типів волосся Hillary Intensive Nori Bond Building Strengthening, він створений на основі матриксного комплексу Nori з бурих водоростей.

До набору входить шампунь з міцелярною технологією та кондиціонер.

З міцелярною водою ми вже всі знайомі, а от міцелярний шампунь для мене це новинка!

Шампунь можна отримати в двох об'ємах 250 або 500мл.

Шампунь - кришталево прозорий густий гель. До його складу входять лише натуральні компоненти. Гарно піниться, має приєний свіжий аромат. Дуже добре очищує шкіру голови. Виробник рекомендує декілька разів наносити шампунь, але я мию голову щодня, то по відчуттям мені одного нанесення шампуню достатньо. Шампунь м'яко та ефективно очищає шкіру голови та живить волосся по всій довжині.

Моєму волоссю не можна користуватись лише одним шампунем, бо воно сухе і посічене на кінчиках і жирне біля коренів. Дива не відбулося зволоження просто шампунем на кінчики не вистачило.

І тут на допомогу приходить інтенсивно зміцнювальний кондиціонер, його також можна отримати в двох об'ємах 250 або 500мл.

Кондиціонер - білий густий крем-гель. Легко наноситься і рівномірно розподіляється по волоссю, має розкішний витончений аромат. Кондиціонер забезпечує делікатний догляд та відновлення структури кожної волосини. Без нього мені ніяк. З ним волосся гарно розчісується, не пушиться, не електризується. Я задоволена.

Тому рекомендую звернути увагу на шампуні бренду Hillary.

07 січня, 2025
07 січня, 2025