Maglena-lena

Eisenberg The eye serum чи коштує вона своїх грошей?

Eisenberg The eye serum чи коштує вона своїх грошей?

Результати догляду: Я не можу сказати, що цей серум творить якісь дива. Але користуватись ним надзвичайно приємно. Він добре заспокоює, зволожує шкіру. Добре всочується, підходить під макіяж, жодного разу не підвів. Запаху не має, на повіках взагалі не відчутний. Якби я не користувалась ретинолом на повіки, то думаю, мені б достатньо було цього серуму. Але для заспокоювання дії ретинолу, користуюсь ще кремом.

Баночка: вона надзвичайно якісна та стильна. Користуватись одне задоволення: скляна піпетка дає змогу використати увесь гель до дна. Мені навіть шкода її викидати :D

Чи є аналоги? Я спробувала багато корейських серумів і гелів для повік останнім часом. Вони були дешевше, проте не давали такого догляду, зволоження і викликали роздратування очей :(

В якості аналогів, на думку спадає тільки Institut Esthederm Intensive Hyaluronic Eye Serum. Серум від Institut дуже схожий за дією, але не набагато дешевший, проте його надовше вистачає.

Чи придбаю ще? Якщо буде значна знижка, то так. Але все ж більше схиляюсь до придбання серуму від Institut.

Загальна оцінка: 8 з 10.

Є тут хтось з чутливими очима? Порадьте щось гарне для догляду :)

07 січня, 2025
Maglena-lena
4
Підписники
0
07 січня, 2025