Антицелюлітна зігрівальна сироватка Mermade Hot Hot Baby
Мій перший факап з мермейд
Привіт, це Ася!
Відгук на антицелюлітну зігрівальну сироватку Mermade Hot Hot Baby: гарна задумка, але без "гарячого" ефекту
Я часто користуюся антицелюлітною зігрівальною сироваткою MERMADE Hot Hot Baby, адже люблю догляд за тілом і завжди шукаю нові засоби, які допоможуть зробити шкіру більш гладенькою та пружною. Але, на жаль, цей продукт не виправдав моїх очікувань.
Чого я чекала, але не отримала
Основна обіцянка засобу — це зігрівальний ефект завдяки екстракту червоного перцю. Проте я жодного разу не відчула цього тепла на своїх сідницях і ніжках, навіть при різних способах нанесення:
- наносила після скрабу;
- добре збовтувала флакон перед використанням;
- втирала інтенсивно.
На жаль, результат той самий — ніякого зігрівання. Складається враження, що я отримала партію з оновленою формулою, адже читала відгуки дівчат, які купували цей засіб раніше, і вони дійсно відчували зігрівальний ефект.
Зміна дизайну — ще один мінус для мене
Я обирала цю сироватку також через її стильний рожевий флакон, адже рожевий — мій улюблений колір, і все замовлення було підібране під нього. Але мені надіслали оранжеву баночку, що мене розчарувало. Це дрібниця, але вона впливає на загальне враження.
Що сподобалося
З позитивних моментів можу відзначити:
- Приємний аромат: Сироватка має солодкий і пряний запах, який залишається на шкірі.
- Швидке вбирання: Засіб миттєво вбирається, не залишаючи липкої плівки, що дуже комфортно для щоденного використання.
Мій вердикт
Я використаю цей продукт до кінця, адже він приємний у використанні, але, на жаль, для мене він виявився неефективним. Можливо, це питання нової формули чи партії, але я навряд чи куплю його знову.
Коментарі (0)