AsyaFox

Я не очікувала такої стійкості

Привіт, це Ася💖

Відгук на парфумовану воду Tesori d`Oriente Byzantium

Моє знайомство з ароматом Tesori d`Oriente Byzantium почалося з гелю для душу цієї ж серії, який буквально зачарував мене своїм ароматом. Тоді я зрозуміла, що хочу пахнути так постійно. Я була в захваті, коли дізналася, що бренд має парфумовану воду з ідентичним ароматом. Не вагаючись, я придбала її — і це була одна з найкращих покупок!

Аромат
Ця вода пахне саме так, як я уявляла. Ніжний, солодкий, пудровий і водночас насичений. У ній є витонченість і загадковість, які одразу переносять думками до стародавньої Візантії. Гірко-солодкий початок із кориці, мигдалю та мімози гармонійно переходить у квіткове серце з розкішною чорною трояндою, медовою теплістю й тонкими ванільними нюансами геліотропа. Завершує цю симфонію шлейф із білого мускусу, какао, уда і перуанського бальзаму, який надає аромату глибини та пряної загадковості.

Стійкість і шлейф
Це однозначно один із найстійкіших ароматів у моїй колекції. Я вперше відчула парфуми на собі протягом усього дня! І вони помітні не лише мені — люди навколо відчувають аромат на відстані руки, що робить його ідеальним для тих, хто любить "чути себе". Для мене це величезний плюс, адже раніше з багатьма парфумами я мала відчуття, що вони швидко "зникають".

На які дорогі парфуми схожий аромат
Byzantium нагадує своєю композицією відомі й розкішні аромати, як-от Tom Ford Noir de Noir і Maison Francis Kurkdjian Oud Satin Mood. Хоча це бюджетний варіант, якість і стійкість парфумів Tesori d`Oriente можуть скласти гідну конкуренцію багатьом елітним брендам.

Висновок
Я дуже задоволена цією парфумованою водою. Враховуючи її доступну ціну, розкішний аромат і високу стійкість, це справжня знахідка! Вона вже зайняла місце в моєму топі найкращих ароматів бюджетного сегменту. І, чесно кажучи, хочеться скупити цей аромат на 5 років уперед, щоб він завжди був у моїй колекції.

Рекомендую всім, хто цінує солодкі, пудрово-східні композиції та любить знайти щось унікальне за доступною ціною!

10 січня, 2025
AsyaFox
10 січня, 2025