Кольорові гелеві олівці Lamel - "база" для яскравих макіяжів. (+тінтуючі олійкі)
Привіт! #testmakeupclub
Напевно не для кого не секрет, що для досягнення максимально яскравого мейку очей ми використовуємо підкладки. Це можуть бути матові (чи сяючи) кремові тіні, усілякі кольорові бази без фіксації та з нею, олівці у дереві чи гелеві.
От про останні від бренду Ламель і поговоримо, бо їх популярність просто зашкалює.
Плюс буде відгук про тінтуючі олійкі у двох відтінках, які теж були у подарунковому боксі разом з олівцями.
Чому гелеві олівці - мастхев для любителів кольору?
Перше - ціна.
Ламелівські олівці часто бувають на знижках та точно сподобаються тим, хто хоче небагато продукту за +- бюджетну ціну.
Бо погодьтеся, не всім потрібна туба на 10 мл недешевого (чи зарубіжного) бренду, яка буде в вас лежати та сохнути. Звичайно для креативу та у роботі віхажистів воно використовується частіше, а от для звичайної людини то трохи така собі покупка.
Друге - формула.
Гелеві олівці Ламель мають дуже м'яку текстуру та з часом фіксуються, тож у слизовій сидять дуже добре та довго.
Що до жирної повіки тут все трошки "не дуже" - в мене навіть після фіксації сухими тінями все це на рухомій повіці пливе, тож для мене ними як базою користуватись - не варіант. Але у слизовій все добре, тож я ними часто користуюсь, оформлюючи слизову.
Різноманітно, але є й мінуси.
Ламель розширили серію гелевих олівців Oh my! та додали навіть щось на кшталт пастельки. Є також і просто насичені яскраві кольори, та начебто зовсім скоро буде білий.
Тут обирайте що вам подобається - і рожевий, і практично неоновий жовтий, і насичений блакитний (який я, доречі, частіш за все використовую у макіяжах на українську тематику).
Мінуси:
Як казала вище, для мене вони не суперстійкі на подвижці, та через м'яку формулу їм треба добра точилка, бо можуть ламатися.
Напевно, з мінусів це все.
Тінт-олійки.
В мене вже була одна з цих олійок і я використала більше половини туби влітку 2024, бо саме тоді такі яскраві ягідні штучки для вуст мені зайшли на ура.
Тінтує олія добре, але між двома номерами саме колір що вони залишають, майже не відрізняється, тож тут напевно обирати можна навіть по візуалу пакування. Як то кажуть не схибите.
Пахне олійка ягідками, аплікатор в них дуже зручний. Губи не сушить (як у мене було з олійками Ln pro які я відверто ненавиджу), тож з контурним олівцем - гарний варіант для швидкого та виразного мейку губ.
Одним словом - гарний тінтуючий засіб не за всі гроші світу , ще й доречі не липне.
Виробник зазначає що олія ще має збільшувати губи (мати плампінг-ефект) , але прям сильного збільшення та печіння чи поколювання особисто я не відчуваю, але то може бути індивідуально.
Мені б напевно хотілося побачити якийсь темний або навіть чорний (як зараз модно) відтінок, але поки що олійки тількі яскравих кольорів і це знижує варіативність, бо повторюся, тінтують вони всі однаково у рожевий, не зважаючи на вказаний колір.
Висновок.
У Ламель дійсно є класні продукти і ті, що сьогодні були описані мною, одні з них.
Я не бачу сенсу зосереджуватись на незначних мінусах, та щиро раджу і олівці і олійкі безпосередньо вам, бо сама маю практично всі кольори олівців які вже практично закінчила, і олійку що постійно юзала влітку.
Тож на цьому в мене мабуть все, а ви пишіть у коментарях як вам ці продукти і якої ви про них думки, буду рада почитати!
Коментарі (0)