Vik_Sem

Ellips Hair Vitamin Shiny Black with Kemeri & Aloe Vera Oil

Про цей бренд я дізналася завдяки спільноті MakeUpClub. Знаючи свою проблему із сухістю волосся, я просто зобов'язана була спробувати цю олійку.

Для тих, хто відпускає довжину важливо стежити за тим, щоб волосся не було сухим. Проблема в тому, що воно буде обламуватись через сухість. Це проблема, через яку я довгий час не могла відпустити довжину. Але зараз я переглянула свій догляд, врахувала помилки та зрушила з мертвої точки.

Зовнішній вигляд засобу:

Невеликий блістер із приємним оформленням. У блістері 8 капсул по 1 мл. Незважаючи на те, що загальний обсяг невеликий, мені на мою довжину однієї ампули вистачає рівно на одне застосування.

Зі зворотнього боку є інформація англійською, але є наклейка з перекладом на українську мову. Найголовніше на наклейці – спосіб застосування.

Колір, аромат, консистенція

Олія прозора, аромат - олія пахне неначе дорогий парфум, солодкий, важкий аромат, залишається на волоссі довго. Я була приємно здивована, бо думала, що буде пахнути саме оліями.

Консистенція рідкої олії, не дуже щільної. Розподіляється по волоссю легко.

Склад

Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Phenyl Trimethicone, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Aleurites Moluccanus Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Polysilicone-15, Panthenyl Ethyl Ether, Retinyl Palmitate, Argania Spinosa Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate

Живильний мікс з арганової та горіхової олій, а також вітамінів А, С, Е та Pro-Vitamin B-5 справжній мастхев для сухого та пористого волосся.

До засобів, які я наношу безпосередньо на тіло, я більш критична. І там я віддаю перевагу більш натуральним складам. Але це масло розподіляється по довжині волосся і зі шкірою голови не стикається. Якщо засіб працює і показує гарний результат – я можу заплющити очі на склад. Інша справа, коли при поганому складі результату немає - тоді покупку я вже точно не повторю.

Спосіб застосування:

Носик капсули відрізати ножицями, олію нанести на чисте, вологе волосся по всій довжині. Далі укласти за допомогою фена.

На вологе волосся я наносила приблизно 3/4 олії, тому що волосся у мене досить довге, 1/4 розподіляла на сухе волосся. Однієї капсули вистачає якраз на одне застосування.

По волоссю масло розподіляється легко, моє сухе волосся вбирає його досить швидко, маслянистої плівки не залишається, волосся не склеюється.

На частоту миття нанесення олії не впливало.

Насамперед я відзначила для себе, що волосся на дотик стало м'якшим і відчувається, що воно зволожене (це я відзначила для себе ще на етапі використання фену). Легкий аромат на волоссі залишається досить довго. Волосся легше розчісувати, воно менше плутається.

Волосся стало менш об'ємним, але більш слухняним. Я, як володарка важкого, рівного, гладкого волосся можу сказати, що олійка мені підійшла ідеально та зайвого обтяження не викликала.

Олія не забруднює волосся, тому на частоту миття волосся не впливає.

Підбиваючи підсумки хочу виділити основні плюси олійки Ellips Hair Vitamin Shiny

• живить волосся,
  • розгладжує по всій довжині,
  • волосся легко розчісується,
  • повністю вбирається не залишає "жирного" ефекту,
  • зручність у використанні,

Я обожнюю ці капсули, а ці капсули дбають про зовнішний вигляд мого волосся та живлять без обтяження. Рекомендую спробувати)))

А ви користувались капсулками Ellips ?

08 січня, 2025
Vik_Sem
08 січня, 2025