Дуже гаряче - чесний відгук про палетку вогняних відтінків від Makeup Revolution
Відриваю від серця свою улюблену палетку з базовими кольорами та не тільки!
Мій досвід із палеткою тіней Makeup Revolution Fire
Чесно кажучи, я завжди шукала ту саму палетку, яка дозволить мені бути різною: то ніжною і романтичною, то яскравою і сміливою. І ось одного дня до моїх рук потрапила Makeup Revolution Forever Flawless Palette.
П ерше враження
Як тільки я відкрила цю палетку, мене підкорила гармонія відтінків. Уявіть: теплі нюдові кольори, глибокі насичені тони та блискучі акценти, які наче просять додати драматичності. Кожен відтінок наче створений, щоб підкреслити мою індивідуальність і настрій.
Нанесення — чисте задоволення
Тіні мають ніжну текстуру, яка буквально ковзає по шкірі. Я використовую пухнастий пензлик для розтушовки, і відтінки змішуються так легко, наче я художниця, яка працює з аквареллю.
- Матові тіні допомагають створити базу для денного образу. Я часто використовую теплий коричневий і приглушений рожевий для природного вигляду.
- Блискучі ж відтінки — це моя таємна зброя! Кілька дотиків золотавого чи перламутрового кольору на середину повіки, і очі буквально світяться.
Мій улюблений образ
На вечір я люблю експериментувати. Темно-сливовий у поєднанні з мідним блиском виглядає просто розкішно! Або глибокий золотий на зовнішньому куточку повіки з легким лимонним акцентом у внутрішньому. Такий макіяж викликає десятки компліментів.
Стійкість і комфорт
Мій найбільший страх — тіні, які скочуються або обсипаються. Але ці — просто неймовірні! Навіть без особливої бази вони тримаються до вечора, а кольори залишаються такими ж насиченими, як і вранці. Як правило я спочатку наношу крем, потім на консилер вже роблю макіяж повік (в мене повіка припущена, тому так краще тримається, ніж на тональній основі).
Рекомендації від мене
- Не бійтеся експериментувати. Відтінки легко змішуються та тушуються, тож створювати нові комбінації — одне задоволення.
- База для тіней — ваш союзник. Хоч тіні й стійкі, але база додає ще більшої яскравості.
- Кілька пензликів — ідеальний результат. Мені допомагає плоский пензлик для блискучих відтінків і пухнастий для розтушовки.
Маленькі недоліки
Єдиний нюанс — хочеться ще більше блискучих відтінків! Вони такі гарні, що я могла б використовувати їх у кожному макіяжі. Краса палетки - це взагалі окрема розмова! Прагну збирати їх усі!
Мій вердикт
Ця палетка стала моїм улюбленцем. Вона дозволяє мені відчувати себе іншою кожного дня. Чи це стриманий образ для офісу, чи яскравий і зухвалий вечірній макіяж — вона справляється з усім.
Рекомендую кожній жінці, яка хоче розкрити свою красу через макіяж.
10/10 — і я вже думаю, яку палетку Makeup Revolution спробувати наступною.
Щиро ваша, любителька макіяжних експериментів ❤️
Коментарі (0)