FancyNickname

Гаряча ваніль KAYALI 28

Гаряча ваніль KAYALI 28

Завядки адвенту на моїй парфумерній поличці з'явився найпопулярніший парфум бренду Huda Beauty, KAYALI Vanilla 28

Верхні ноти: ванільна орхідея і жасмин;
Ноти серця: ваніль і боби тонка;
Базові ноти: ванільна орхідея, амброве дерево, мускус, коричневий цукор, пачулі.
Домінує в ароматі ваніль. Вона тут яскрава і відтінена квітково-мускусними нотками

Гурманський, солодкий, деревний, теплий, східний...
Для мене це аромат затишної зими, на спекотне українське літо на мій погляд не підійдуть. Хоча, я б напевно змінила думку, побувавши в арабській країні. В уяві постає Марокко, як я його бачила на світлинах і відео - пісок пустелі, море чи океан, затінок кам'яниць, спеції і кольорові тканини, що колихаються на вітрі.

Насичені, аж густі і дуже розкішні парфуми. Зовсім не уявляю їх в громадському транспорті, та і для офісу будуть не завжди доречні. Хіба що маленька краплинка, для максимально інтимного звучання.
Дуже стійкі. На волоссі відчуваю їх і через добу. Водночас не дусять і ненав'язливі.
Подруга зауважила, що парфуми викликають асоціацію з дуже популярною зараз Bare Vanilla Victoria's Secret (очевидно, що ваніллю) проте більш багатогранні і цікаві.

Флакончик із грубого прозорого скла з акцентними золотими деталями та написами, у мене міні формату 10 мл. Повноміри 50 мл та 100 мл.
Заявлені як унісекс, проте такими я їх не бачу, це чиста жіноча історія.

Я не люблю солодкі і сильні запахи і точно б не обрала такі парфуми самостійно. Тож тут магія адвенту зіграла на повну - я познайомилась з фантастичним ароматом. Він огортає теплом та розкішшю.

08 січня, 2025
FancyNickname
08 січня, 2025