LAMEL Make Up Oh My Color Gel Eye Liner та All in One Lip Tinted Plumping Oil
Мій подарунок від Lamel
Привіт усім! Нарешті і я ділюсь враженнями від подарунку за виграш у конкурсі "Зміїного макіяжу".
Як ви вже зрозуміли, конкурс спонсоровано моїм улюбленим бюджетним брендом української декоративної косметики Lamel♥️.
У красивій подарунковій коробочці були 8 кольорових олівців Oh My Color Gel Eye Liner та два відтінка тінтуючої олійки для губ All in One Lip Tinted Plumping Oil.
Почнемо з олівців
Кольорові гелеві олівці Lamel у мене є вже давно, ще від початку їх появи, ну бо я обожнюю кольорові макіяжі, а такі олівці ідеальний варіант підложки під кольорові тіні, особливо для любителів. Тому що, вони прості у використанні, яскраві, широкий вибір палітри, бюджетні і не псуються при довгому зберіганні.
Отже, моя колекція доповнилась новими відтінками, чому я дуже рада. Є повтори, але вони замінять олівчики які в мене вже зовсім коротенькі.
Кольорові гелеві олівці Lamel у мене є вже давно, ще від початку їх появи, ну бо я обожнюю кольорові макіяжі, а такі олівці ідеальний варіант підложки під кольорові тіні, особливо для любителів. Тому що, вони прості у використанні, яскраві, широкий вибір палітри, бюджетні і не псуються при довгому зберіганні.
Отже, моя колекція доповнилась новими відтінками, чому я дуже рада. Є повтори, але вони замінять олівчики які в мене вже зовсім короткі.
У подарунку були відтінки: 402 - рожевий, ягідний, яскравий; 403 - зелений, світлий; 404 - яскравий жовтий; 405 фіолетовий, обожнюю його; 406 - помаранчевий, істинна морквинка; 408 - блакитно-лавандовий, новий для мене відтінок, дуже цікавий; 409 - рожево-персиковий, пастельний відтінок, закохалась у нього; 410 - помаранчевий, такий апельсиновий, трохи світліший за 406, має більше жовтого пігменту і менше червоного.
Олівці неймовірно яскраві, пігментовані, мʼякенькі. Гелева консистенція наноситься на шкіру як тале масло. Олівці легко тушуються, є достатньо часу для тушовки поки вони зафіксуються остаточно. Тіні будь якої якості з такими підложками будуть виглядати яскраво! Окрім як для підложок, олівцями Lamel я люблю промальовувати нижню слизову, малювати ними стрілки.
Щодо стікості, якщо наношу олівці як підложку на всю рухому повіку, під час носки олівець разом з тінями можуть трохи скатитись у складочці повіки, варто зазначити, що повіка у мене як і уся шкіра обличчя жирні. Щоб цей момент був менш помітний, раджу добре тушувати олівчики, наносити їх тонким шаром, і добряче "сушити" тінями. Стрілки у мене олівцями носяться добре, оскільки хвостики стрілок на нерухомій частинці, у мене там немає зморшок, тож там нічого не тече. У слизовій також олівці тримаються чудово👌.
Також, варто зазначити, що із-за мʼякості грифелів олівці дуже тендітні, точити їх потрібно акуратно і мати гостру, якісну точилку.
Свотчі тінтуючих олійок
Олійки у двох відтінках 403 Watermelon та 404 Berry Icy. Також не новинка для мене, усі відтінки я вже мала. Олійки мають гарне пакування, зручний аплікатор краплю, з гострим кінцем. Вони мають приємний аромат, наче я наношу на губи якийсь сік чи фруктовий коктель, дуже смачно.
Відтінки якщо чесно не надто відрізняються, це яскраві рожеві, фуксії, 403 як на мене яскравіший.
Олійки приємні на губах, не липкі, виглядають дуже соковито, після "зʼїдання" залишають по собі яскравий тінт на губах. Дивіться фото нижче.
Тінт як ви бачите яскравий, дуже, тож наносити обовʼязково рівнеко, бо крім того це дуже стійко і ви можете потім ходити так цілий день.
Не маю пишних вуст, тож якщо і фарбую їх, то обовʼязково з олівцем. На жаль, олійки дещо розʼїдають олівець і можуть незначно розпливатись за контур. Вихід наносити олійки зовсім трошки, розподіляти пензлем або пальчиком. Ще я помітила, що тінт має звичку забиватись у сухі ділянки губ, і після зникнення соковитиго шару, лишаються підкресленими усі кірочки, тож губи перед нанесенням мають бути у ідеальному стані, зволоженими і без сухих ділянок.
Ну і на останок покажу вам легкий макіяж продуктами Lamel, з яскравими акцентами і використанням подаруночка.
Дуже вдячна Lamel за подарунок, я така горда, що в Україні є такий чудовий бренд♥️ Makeup club вдячна за такі творчі конкурси!
Коментарі (0)