Інна ✨

Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eye Pencil

Отримала від подружки у подарунок олівець для очей Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eye Pencil у відтінку 50 - Loving Green. Для мене останні роки улюблені гелеві олівці - це, звісно, від Lamel, але було дуже цікаво спробувати щось новеньке. Ще і колір мій улюблений - такій гарний зелений!

Це гелевий олівець у пакуванні з пластику. Колір красивий, зелений з легким сяйвом. Заявлено, що він водостійкий - тобто, це звична для всіх формула, що фіксується з часом. Так і є - при нанесенні олівчік дуже м'який, маслянистий, легко ковзає по шкірі та дає час себе розтушевати. Фіксується не миттево і це плюс, бо можно зробити потрібну форму, розтягнути та підправити до того, як все застигло. Потім олівець фіксується та стає стійким. Не можу сказати, що залізобетонно - бо, наприклад, гелеві олівці від LN Pro в мене тримаються весь день без проблем та потім дуже погано зходять зі слизової при демакіяжі, але цей від Bourjois тримається гарно. В мене без проблем у кінці для змився звичайними засобами - міцелярною водою та пінкою для вмивання.

Було дуже цікаво спробувати, бо сама я б точно не звернула уваги на цей олівець. Люблю своїх подруг за те, що знають моє захоплення косметикою та іноді презентують усяки класні штуки) Олівчик мені сподобався, буду використовувати! Якщо хтось шукає собі небанальний відтінок гелевого олівчика - варно спробувати, бо він якісний за усіма характеристиками.

09 січня, 2025
Інна ✨
09 січня, 2025