Missmili

MoroccanOil Oil Treatment For All Hair Types

Колись я вже мала цю олійку MoroccanOil Oil Treatment For All Hair Types в об’ємі 25 мл, і тоді вона мене розчарувала — ні ефект, ні аромат не припали до душі. Але я вирішила дати їй другий шанс і не помилилася.

Цього разу в мене мініатюра об’ємом 10 мл. Олійка дуже економна у використанні, тому навіть такого маленького об’єму вистачить надовго.

Призначення MoroccanOil Oil Treatment For All Hair Types:

• живлення та зволоження завдяки аргановій олії

• відновлення пошкодженого волосся

• блиск і гладкість

• полегшення розчісування та укладки

• термо- й УФ-захист

Склад:

1. Cyclomethicone – легкий летючий силікон, що додає гладкості та блиску, не обтяжуючи волосся

2. Dimethicone – зволожуючий і захисний силікон, що запобігає втраті вологи

3. Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil – арганова олія, збагачена вітаміном Е і жирними кислотами, для живлення та відновлення волосся

4. Parfum/Fragrance – ароматизатор

5. Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Extract – екстракт льону, який покращує структуру волосся

6. CI 26100 (Red 17) та CI 47000 (Yellow 11) – барвники

В основі олійки — силікони, які забезпечують “вау”-ефект. Я не боюся силіконів у догляді за волоссям, навпаки, вони захищають волосся від ламкості, додають блиск і шовковистість.

Олійка має середньо-рідку консистенцію, помаранчевий відтінок і приємний парфумований аромат, який трохи залишається на волоссі.

Я використовую її як на вологе волосся перед укладкою, так і на сухе. Результат завжди радує: волосся блискуче, насичене, шовковисте, а кінчики виглядають доглянутими і візуально здоровими.

Олійка не обтяжує і не підсушує волосся — воно чудово її приймає.

Рекомендую спробувати, особливо для довгого й пошкодженого волосся!

Укладка зроблена на мʼякі бігуді:

https://club.makeup.com.ua/post/62408/

09 січня, 2025
Missmili
09 січня, 2025