Масажна щітка для сухого масажу
від Reclaire
Давно хотіла таку щітку і ось нарешті наважилась. Сухий масаж – це крутий спосіб значно покращити якість шкіри в проблемних місцях і він доволі приємний. Щітка приїхала в красивому атласному мішечку.
Бренд Reclaire розробив щітку, яка не травмує шкіру (при правильному використанні), натомість, сприяє активізації місцевого метаболізму та усуває застій рідин. Така процедура розгладжує шкіру, вирівнює мікрорельєф, а також робить силует більш витонченим.
Особливості цієї щітки для сухого масажу :
- довгий та зручний тримач із петелькою для зберігання;
- довжина – 39 см, висота щетинок – 3 см;
-матеріали: дерево ясен, волокна кактуса тампіко.
В комплекті до щітки йде листівка, на який схематично зображено по яких лініях і напрямках робити масаж - для мене то дуже важливо, бо я чомусь була впевнена, що потрібно вести зверху до низу, а виявилось навпаки 🙈
❗Використовувати щітку до прийняття душу на суху шкіру. Тільки для сухого масажу - не можна допускати попадання вологи на корпус щітки!
Масажувати інтенсивно, з невеликим тиском, знизу вгору лініями лімфовідтоку. Починаємо з ніг, круговими та прямими рухами знизу вгору масажуйте стегна та сідниці, в області живота та грудей послабте тиск. Спину розтирайте прямими рухами, від попереку до лопаток.
❗Після сухого масажу необхідно прийняти контрастний душ, щоб змити частинки епідермісу та охолодити шкіру.
❗Тривалість масажу 10-15 хвилин, час збільшувати поступово, починаючи з 3-5 хвилин.
❗Рекомендується проводити процедуру 3-4 рази на тиждень.
Якщо у вас чутлива шкіра, проводьте масаж не частіше ніж 1 раз на тиждень. Якщо після масажу з'явилося відчуття печіння та/або червоні плями на шкірі, під час наступної процедури необхідно зменшити силу тиску та скоротити час дії.
Я маю доволі терплячу шкіру тому почала одразу з 10 хвилин, а знаєте чому? бо це дійсно дуже приємно і я ледве змогла зупинитись 😁 Зараз роблю 15 хвилин і вони так швидко пролітають. Перше торкання до шкіри здається трішки колючим, але далі це дійсно приємно. Мені немає з чим порівняти, але я думаю, що ця шітка середня по жорсткості.
Щітка дуже зручна у використанні і добре підходить для самомасажу. Вона справді видаляє ороговілі клітини епідермісу, сприяюючи оновленюю клітин. Я взагалі думала, що з мене нічого не буде "сипатись", так як я фанатка скрабування і мочалок і завжди видраюю шкіру до "скрипу", але навіть після таких процедур я була здивована кількістю білих лускавок, які з мене посипались.
Але ще більшим поціновувачем цієї щітки ставк котусик - не знаю чим вона йому пахне, але він не дає їй спокою - лежить біля неї, треться, чухається об щетинки, намагається їх гризти - тому довод иться ховати її в шафу 😁
Коментарі (0)