PolLya

Heimish All Clean Balm Mandarin

В східних народів визначення "Місяцелика" - це дуже гарна дівчина з круглим личком, з гладенькою чистою шкірою. Я пропоную ще один варіант розшифровки : обличчя рельєфне, як місяць, із впадинами і , що принципово - із сотнями кратерів.
От зараз я про кратери. Як представниця місяцеликої зовнішності )))), мушу визнати, що поверхню такого обличчя дуже складно тримати в ідеальному стані, або чистоті чи хоча б свіжості . "Кратери" ( тобто пори) постійно потребують чистки, сушки, але тут же і зволоження . Доки щасливі володарки нормального чи , навіть, сухого типу шкіри обирали красиву декоративну косметику, я далі очищуючих і доглядових засобів і не надіялась рушити. До сих пір не здобула звички наносити багато косметики на обличчя. А навіщо? По перше, спочатку тональний крем провалиться у розширені пори, потім почне вироблятися себум, який дасть мені вигляд блискучого млинця. Ну, добре, зважаючи, що я ж нафарбована, то млинець матиме святковий вигляд, як на запрошеннях святкування Масляної неділі. Далі тоначок почне відслоюватись прогалинками на шкірі , потім тіні скочуються в ниточку на рухливій ділянці повік і далі в такому ж дусі. Під кінець дня я ні в образі нафуфиреної красуні, ні в образі млинця не маю апетитного вигляду.((
Отже з косметикою я обережненько так. Основні сили, фінанси і натхнення йдуть на вибір і придбання очищуючих засобів. Засіб номер раз (безкоштовний)- механічна чистка пор руками вдома. Ця пісня без початку і без кінця. Так , я чула, що все залежить від дієти, а ще чим більше чистиш, тим більше шкіра на стресі виділяє себуму. Але як би я не сиділа на овочах і скільки б не пила водички- я маю шкіру, в порах якої вже добре і надійно налагоджений конвейєр по доставці себуму.
А може скраби допоможуть? Скраби допомогли шкірі стати чутливішою до кремів від акне, допомогли відлущити верхній шар шкіри і таким чином зробити її відкритою до УФ променів(про СПФ років 25 тому я не знала). Отже веснянки і пігментація прийшли "вчасно" і надовго.
Добре, умивалочка для жирної шкіри:
цей засіб для щоденної рутини допоміг мені ще підсушити шкіру навколо губів.
Таким чином, губи ввесь час , як обвітрені, а носогубки якось різко і впевнено намалювались уже в 28 років.
Змирившись з тим, що я з моєю шкірою буду в контрах, я просто вирішила рятувати , що маю. І після поцяткованого пігментацією "відпочилого" влітку обличчя почала наносити креми з СПФ. І тут я дізналася, що санскріни одною міцеляркою не змиєш. Треба гідрофільну олію. Аж тут всі пазли швидко зібрались в одну картину: гідрофільна олія і санскрин змиває, і зайвий жир в порах розчиняє, і декоративну косметику прибирає . І де ж ти була в роки моєї юності-молодості?
(Приблизно здогадуюсь: мабуть там, де і фотоепілятори)))))
Я вже писала про свої покупки гідрофільних засобів. Або мимо, або норм. Але щоб прямо - МОЄ!! - чомусь довго не знаходилось. Тож дочка взялась мені допомогти і придарувала дещо прекрасно- чудово- дієве: корейський бальзам для зняття макіяжу. Це прямо в ціль, прямо в мій тип обличчя, прямо в кожну пору. Я дуже рада, що нарешті знайшла час написати про нього і порекомендувати всім цей чудовий очищуючий засіб.
Бальзам Heimish містить зелений чай, кераміди, куркуму, лаванду, масло Ши і папайю. Формула з гліцерином. А ще приємний аромат мандарина. Але, чесно, я і без смачного мандаринового запаху цей засіб дуже люблю, поважаю і регулярно використовую.
Його неможливо , наприклад, забути нанести. Його хочеться наносити на шкіру. Він акуратно набирається шпательком, і навіть , якщо перевернути лопаточку засобом донизу, то бальзамчик тримається купки. Температура у ванній кімнаті не має для нього особливого значення. Він не розтечеться поза зоною дії. А от на обличчі він ніжно , маслянисто( але при цьому даючи відчуття, що масажуєш обличчя маслом для масажу, а не очищуючим) і дійсно, зволожуюче розчиняє все зайве на шкірі ( і в шкірі, тобто в порах).
Я, побачивши, що бальзамчик дуже толковий, відразу замовила другий. Без мандаринок. Спробую класику. Точно впевнена, що не підведе. Головне тепер, щоб не перестали випускати цей продукт. І щоб виробник формулу не поміняв. Точно! Оце бажання треба буде загадати, після інших важливих бажань, коли зірка падатиме😉.

09 січня, 2025
PolLya
09 січня, 2025