Огляд продуктів від Dior, Armani, YSL та Clinique
Покупки, які можливо ніколи не повторю, але не через їх якість, а через вартість 😭
Вже дуже давно мрію про такі гарні люксові продукти, як помада від YSL чи Dior або гарні кремові тіні від Armani, та все було не на часі, проте все ж таки вирішила не відкладати і наважилась поступово придбати цю міні мрію по новорічним знижкам ☺️ Отже, маю наступні продукти:
💖 Dior Addict Lip Glow, відтінок 038 Rose Nude
- Опис: Dior Addict Lip Glow Color Reviving Lip Balm це ідеальне поєднання між доглядом за губами и макіяжем. Бальзам підсилює природний колір губ і доглядає за шкірою завдяки природнім компонентам. Бальзам забезпечує 24 години зволоження він пом’якшує губи. Технологія Color Reviver реагує на рівень зволоження епідермісу, та створює для кожної людини свій неповторний відтінок, тому один і той самий тон на різних людях має різний вигляд, але завжди чудовий. Формула збагачена олією дикого манго, екстрактом люфи циліндричної та олією вишні. Вони зволожують, відновлюють шкіру та захищають від несприятливого зовнішнього впливу.
💖 Dior Addict Lip Tint, відтінок 541 Natural Sienna
- Опис: Addict Lip Tint бренда Dior вражає неймовірною стійкістю — він не потребує корекції і повторного нанесення протягом дня, не піддається агресії зовнішніх факторів: вітру, вологості, температури. Пігментований засіб зовсім не дисонує з іншими текстурами та консистенціями, а навпаки — вигідно виділяє їхню унікальність. До того ж, незвичайна «помада» приховує різноманітні недосконалості на шкірі, візуально збільшує губи, робить їх більш об'ємними, м'якими та сяйними. Ефективно «тримається» протягом 12 годин.
💖 Armani Eye Tint, відтінки 22 M Cashew та 8 S Rose
- Опис: Giorgio Armani Eye Tint — стійкі рідкі тіні для повік, що не змиваються, зберігають колір до 16 годин і дають відчуття легкості. Ці рідкі тіні для повік містять чисті кольорові пігменти у формулі, наповненій водою, для створення ефектного кольору, який плавно ковзає та легко розтушовується. Універсальний аплікатор дозволяє наносити різноманітні яскраві тіні для повік і створювати димчасті образи — праймер не потрібен.
💖 YSL Loveshine Candy Glow, відтінок 5 В
- Опис: YSL Loveshine Candy Glow від Yves Saint Laurent — бальзам, що дбайливо доглядає за вашими губами, надаючи їм неперевершеного сяйва. Має миттєвий розгладжувальний ефект, завдяки якому ваші губи виглядатимуть пухкішими та наповненими. Дбайлива формула містить 86 % активних компонентів догляду за губами та 98% інгредієнтів натурального походження. Живильна олія маракуї у складі підтримує пружність губ. А масло ши й олія жожоба зволожують ніжну шкіру губ, залишаючи її м'якою та гладенькою. Сяйний бальзам YSL Loveshine Candy Glow вдосконалений технологією Color Rush pH, що адаптується до природного кольору губ і підсилює його. Забезпечує до 24-х годин безперервного догляду для комфорту і м'якості;
💖 Clinique High Impact Shadow Play, відтінок Strawberries + Chocolate
- Опис: Clinique High Impact Shadow Play Shadow + Definer — чарівний стік 2-в-1: двосторонні тіні-олівець для повік. З одного боку — кремові тіні, з іншого — м'який пудровий лайнер з аплікатором в ідеально гармонійних відтінках. За допомогою двостороннього стіка макіяж очей можна створити буквально на ходу! Як у тіней, так і в підводці насичений колір, 12-годинна стійкість без вицвітання, розмазування та накопичення у складках. Фініш тіней атласний, фініш пудрового лайнера — від матового до м'якого мерехтливого. Гіпоалергенний продукт не містить ароматизаторів, парабенів, фталату та тальку. Його протестували офтальмологи, він безпечний для людей із чутливими очима та тих, хто носить контактні лінзи.
Губи
На останньому фото показано, як помада виглядає на моїх губах:
1 - без продукту (дуже потріскані, а це я навіть маску для губ на ніч робила 😢)
2 - Dior Addict Lip Glow
3 - Dior Addict Lip Tint
4 - YSL Loveshine Candy Glow
Мій фаворит - це YSL Loveshine Candy Glow, просто неймовірний колір та ефект на губах з максимальним доглядом. Нажаль, не дуже вдалося передати цей шикарний віддтінок на камеру. В кінці вставлю відео ☺️
Dior Addict Lip Tint дійсно кращий тінт, який я пробувала! Він швидко працює, варто трішки почекати і можна прибирати залишки продукту і радіти гарним вустам. Є ефект поколювання і трішки холодить губи деякий час, але не доставляє дискомфорту.
Dior Addict Lip Glow спочатку стало моїм розчаруванням, бо я очікувала більше тінту в ньому, а він виявився майже прозорий. Проте догляд та невеликий тінт все ж роблять вуста більш доглянутими та гарними. Проте мені здається, що цей продукт не вартує своїх грошей і краще взяти щось з YSL Loveshine.
Очі
Не вдалося передати відтінки на очах через фотографію, тому зняла міні відео.
4 відео - Armani Eye Tint 22 M Cashew
5 відео - Armani Eye Tint 8 S Rose
6 відео - Clinique High Impact Shadow Play сторона з кремовими тінями
7 відео - Clinique High Impact Shadow Play сторона з пудровим лайнером та кремовими тінями в куточку ока
Фаворити тут двоє: Armani Eye Tint 22 M Cashew та Clinique High Impact Shadow Play. Відтінок першого продукту від Armani майже непомітний, але дуже ніжний. В житті він круто виглядає. Тушується легко, просто одне задоволення ним користуватись. Обидві сторони в Clinique High Impact Shadow Play робочі, відтінок кремових тіней дуже гарний і прикольно комбінується. До того ж це одразу два продукти, що дуже зручно.
Щодо Armani Eye Tint 8 S Rose трішки змушані почуття. З одного боку він гарний і в житті виглядає дуже ніжно. Проте він тушується якось дивно, принаймні в мене він недостатньо рівномірний виходить і його ніби треба багато нашаровувати, бо він майже непомітний і не дає вау результату з першого слоя. Формат олівця у Clinique мені подобається більше, ніж аплікатор у Armani.
Висновки
Я виділила для себе помади від YSL та тіні від Clinique. Тож якщо з іншими продуктами я ще подумаю перед тим, як купити ще раз, то з цими в мене найтепліші асоціації і бажання економити навіть)) На відео на мені Armani Eye Tint 22 M Cashew та YSL Loveshine Candy Glow.
Коментарі (0)