ks.nia

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5

Хочу поділитися своїм досвідом використання La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ як універсального догляду для шкіри обличчя.

Основні характеристики:

Тип продукту: заспокійливий відновлювальний бальзам для обличчя та тіла.

Призначення: заспокоєння, зволоження, відновлення, зняття подразнень та живлення.

Інгредієнти: пантенол, мадекасосид, олія ши, гліцерин, цинк.

Пантенол (вітамін B5): загоює, зменшує почервоніння та сприяє регенерації.

Мадекасосид: прискорює загоєння та знімає запалення.

Олія ши та гліцерин: забезпечують глибоке зволоження та пом’якшення шкіри.

Цинк: має антибактеріальну дію та знижує ризик подразнень.

Я застосовую цей крем трьома способами:

1. Як зволожувальний крем: наношу його тонким шаром на очищене обличчя, щоб забезпечити зволоження та заспокоєння.

2. Як маску: крем має густу, живильну текстуру, тому я часто наношу його товстим шаром перед сном як маску. На ранок шкіра виглядає зволоженою та має рівний тон.

3. Точково на постакне: використовую його точково на постакне й помітила, що з часом плями стають світлішими.

Засіб не викликав у мене висипань чи подразнень. Улітку я використовую його переважно ввечері, адже зранку він є трохи важким для моєї комбінованої шкіри. А на зиму, завдяки своїм властивостям, це просто незамінний продукт. Окремо варто зазначити великий об’єм туби — 100 мл.

La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ — це дійсно багатофункціональний засіб, який ефективно заспокоює, зволожує та відновлює шкіру. Хоча я не використовую його щодня, цей крем завжди виручає, коли шкіра потребує додаткового догляду. Його універсальна формула робить цей засіб must-have у моєму догляді.

09 січня, 2025
ks.nia
09 січня, 2025