Свіжість і комфорт після кожного гоління
Barbers Mint дарує шкірі відчуття легкості й доглянутості, якого хочеться щоразу після гоління.
Barbers — бренд, який впевнено завойовує популярність серед чоловіків, і це не дивно. Вони дійсно знають, як створити продукт, що відповідає потребам сучасного чоловіка. Один із таких засобів — бальзам після гоління з м’ятою, який я вирішила протестувати (ну добре, допоміг із тестом чоловік).
🔴 Що сподобалось найбільше?
1.Відчуття комфорту одразу після використання
Цей бальзам буквально перетворює подразнену шкіру на гладеньку та заспокоєну. Після гоління чоловік часто скаржиться на почервоніння чи печіння, але цей засіб зняв усі неприємні відчуття вже після першого нанесення.
2. Склад з турботою про шкіру
Тут є натуральні олії, які не тільки пом’якшують, а й живлять шкіру. Це величезний плюс, адже гоління все-таки стрес для шкіри, і такий догляд просто необхідний.
3. Антибактеріальна дія
Для мене це важливий пункт. Гоління завжди підвищує ризик запалень, але з цим бальзамом такої проблеми не було.
4. Освіжаючий ефект
М’ятний аромат і легке тонізування — це саме те, що потрібно, щоб почати день. Навіть через кілька годин після нанесення шкіра залишається з відчуттям свіжості.
🔴 Чи є нюанси?
Я б назвала це навіть не мінусом, а особливістю: м’ята досить сильно тонізує шкіру, тому для чутливих зон або якщо ви не любите “морозний ефект”, можливо, знадобиться звикнути.
Чесно кажучи, іноді беру цей бальзам і для себе — особливо після епіляції. Він справляється із подразненням так само добре, як і після гоління, залишаючи шкіру приємно гладкою та свіжою. Враження найкращі, і тепер цей засіб є в нашій ванній завжди!
Коментарі (0)