Антіперспірант Dove Go Fresh – надійний і ніжний захист від поту на кожен день
Коротко про антиперспірант, яким користуюся кожен день 🩷
Сьогодні я хочу поділитися моїм досвідом користування антіперспіранту Dove Go Fresh ягоди асаї і водяної лілії.
🌸 надійний захист від поту до 48 годин
🌸 ніжний аромат
🌸 формула складу без спирту
🌸 не тестується на тваринах
Я користуюся ним вже не так мало і мені до вподоби ефективність і використання цього важливого засобу.
🫐 Виробник:
Великобританія
🫐 Об'єм:
50ml
🫐 Склад:
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Steareth-2, Рarfum, Steareth-20, Disodium EDTA, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene
🫐 Аромат:
Дуже ніжний, квітково-ягідний.
Неймовірно приємний і освіжаючий аромат, яким хочеться постійно користуватися.
🫐 Дизайн:
Наскільки я помітила, цей антіперспірант, дизайн і сама дія були змінені, бо нові "тримаються" до 72 годин, а цей до 48.
Але, така форма і колір кришечки мені дуже подобаються. Нагадує наче класичний дизайн антиперспірантів Dove.
Але, на жаль я купила цей з не дуже працюючим роликом, бо як я користуюся цим вранці, то повинна його прикрутити трошки, бо самотужки він не рухається по поверхні шкіри.
Це не дуже комфортно. Я сподівалася, що з часом він буде працювати як зазвичай, але схоже, що ні 🤷🏻♀️
Хочу ще додати, що відчуття при використанні дуже приємні, я не відчуваю липкості або навпаки сухості. Він доволі швидко вбирається і олії зволожують і живлять шкіру.
І мені все дуже подобається у цьому антіперспіранті, але якби не було так незручно використовувати кожного разу, то все було б просто чудово 💕
Дуже дякую за увагу! 🩷
Коментарі (0)