Набір пробників для тестування від Instytutum
Вартість набору символічна – 5 грн, але не забуваємо, що доставка теж платна, в мене вийшла в районі 100 грн
Кожного пробника, крім пілінгу, мені вистачило на 2 застосування.
Набір складається з 4 пробників:
1. Кислотний тонер – Glow toner
Мені сподобався, тонер досить густий, розхід у нього невеликий. Шкіра трішки червоніє і підпікає, але вона в мене чутлива.
Вже з першого застосування я помітила ефект, шкіра на ранок була більш гладкою, а тон рівніший. Єдине, що важко дочекатись поки тонер висохне перед нанесенням наступного етапу догляду.
Можливо для менш чутливої шкіри він підійде краще.
2. Сироватка з вітаміном С – Anti-wrinkle C-erum
На шкірі відчувається приємно, консистенція як у легкого крему. Не сподобався мені аромат – трохи спиртовий. Про ефект за два застосування судити важко, але точно не викликала ніяких побічних реакції. Мабуть повнорозмір поки купувати не буду, думаю вона підійде для більш вікової шкіри.
3. Зволожувальний крем-гель Hydrafusion 4D cream
Його я хотіла спробувати найбільше. І я реально в захваті. Він чудово заспокоює шкіру після кислот. Навіть після кислотного тонеру, з нанесенням крему я відчула полегшення. Він чудово заспокоює шкіру та дуже класно зволожує. На ранок обличчя біло свіжим та з рівним тоном.
Виробник рекомендує крем та всі попередні етапи догляду і як вечірні і як ранкові, але крем і тонер, для мене точно тільки вечірній варіант. Шкіра виблискує після них ще кілька годин. Навіть не уявляю як можна нанести ВВ-крем чи тон.
Крем мені дуже сподобався, я точно куплю собі повнорозмірну версію, але після 30 або після 35, бо поки ціну вважаю зависокою, як для молодої шкіри.
Що не сподобалось – аромат, надто сильний як для крему для обличчя.
4. Пілінг потрійної дії – Triple Peel
Його я вирішила пробувати окремо від інших засобів. З моєю чутливою шкірою я взагалі боюсь пробувати нові пілінги, ніколи не знаєш яка буде реакція. Виробником рекомендується застосування 1-2 рази на тиждень.
Не дивлячись на те, що спершу я боялась застосовувати цей пілінг, з першого ж застосування я закохалась. В мене дуже чутлива шкіра, тому, як і радить виробник, я просто нанесла та залишила його на 4 хв. Для менш чутливої шкіри можна помасажувати її з пілінгом і залишити на трохи більше часу. Потім змиваємо теплою водою. Змивається досить важко.
Що дивно, не було ні печіння, ні поколювання, ні почервоніння. Хоча сама консистенція пілінгу досить жорстка, як у скрабу з содою.
Наступного разу, спробую залишити на довше.
Після використання шкіра пройсто неймовірна, вона дуже гладка та приємна на дотик, присутній хороший блиск. Саме через шикарний результат, я вирішила замовити тревел-версію. Можливо, потім куплю і повнорозмірну.
Зі всієї коробочки цей продукт точно підкорив моє серденько, тому якщо бажаєте ознайомитись з косметикою бренду починайте або з нього або з зволожуючого крему. Якщо у вас не чутлива шкіра, тонер теж можна розглянути.
Коментарі (0)