Мисткиня🎨

Розмариновий спрей, що стимулює ріст волосся

Розмариновий спрей, що стимулює ріст волосся

Вітання, паняночки!

У наші буремні часи всі хоч раз стикалися із проблемою надмірного випадіння волосся. Причини такого стану можуть бути різні: стрес, гормональний збій, нестача вітамінів. Певна річ, до будь-яких питань зі здоров'ям потрібно підходити комплексно - пройти обстеження, здати аналіз крові на дефіцит вітамінів і підібрати дієвий засіб для зовнішнього застосування. Ним став Розмариновий спрей-стимулятор росту волосся 3в1 від Hydrasence.

Для знайомства з даним продуктом маю такий "пробничок" об'ємом 50 мл. Оснащений розпилювачем, яким зручно дозувати і розподіляти стимулятор росту. Консистенція рідка, як водичка, із легким трав'яним ароматом. Засіб незмивний і не жирнить корені волосся. Для мене це великий плюс.

Головні компоненти - розмаринова вода, екстракт куркуми і грейпфрута. Так розмаринова вода зміцнює корені і значно покращує кровообіг шкіри голови; екстракт куркуми ефективно відновлює та заспокоює шкіру голови, підтримуючи її гідроліпідний баланс (що неменш важливо), а екстракт грейпфрута дарує пасмам природний блиск та силу.

Ідеально збалансована формула має ряд переваг (від виробника):

- живить волосяні фолікули;
- сприяє густоті та міцності локонів;
- зменшує випадіння.

Жодних неприємних реакцій не виявлено. Засіб дійсно працює. Він підійшов мені ідеально))0 Як результат - волосся блискуче, зволожене, доглянуте і значно менше випадає. Використовую його щодня впродовж двох тижнів і ця пляшечка майже закінчилася. Тому скоро придбаю повнорозмірний об'єм 150 мл для продовження курсу.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

11 січня, 2025
Мисткиня🎨
11 січня, 2025