Dior Miss Dior Blooming Bouquet
Різниця між версіями 2014 та 2023 року
Ці парфуми для мене просто насолода❤️ Ніжні, свіжі, жіночні, дуже приємні. Ідеальні на кожен день та на свято. Не душать та не набридають. Парфуми сидять досить близько до тіла. Шлейф є але він не надто голосний. Аромат асоціюються в мене з свіжим ранковим букетом.
Dior Miss Dior Blooming Bouquet – це справжній шедевр парфумерного мистецтва, який втілює в собі ніжність і жіночність. Цей аромат належить до групи квіткових і відрізняється своєю вишуканістю та елегантністю. Випшикала його до останньої краплини. В мене версія 2014 року, але в 2023 році парфуми оновили. Змінився трішки дизайн та піраміда.
Піраміда аромату 2014:
* Початкова нота: Сицилійський мандарин. Яскравий і сонячний мандарин розкриває композицію свіжими цитрусовими акцентами, створюючи відчуття бадьорості та легкості.
* Нота серця: Абрикос, Дамаська троянда, Персик, Півонія. Серце аромату розкривається пишним букетом квітів: ніжна півонія, соковитий абрикос, солодкий персик та елегантна дамаська троянда створюють гармонійний і жіночний аккорд. Фрукти додають аромату приємного солодкого звучання.
* Кінцева нота: Білий мускус. Шлейф аромату огортає ніжним мускусним подихом, надаючи композиції теплоти та чуттєвості.
Чому лоюблю цей парфум:
* Універсальність: Цей аромат доречний як для повсякденного використання, так і для особливих випадків.
* Стійкість: Парфуми тримаються на шкірі протягом тривалого часу, залишаючи приємний шлейф.
* Елегантність: Dior Miss Dior Blooming Bouquet – це вишуканий парфум, берегла його і насолоджувалася)
Різниця між версіями 2014 та 2023 року
Основні відмінності:
Початкова нота:
* 2014 рік: Акцент робився на соковитому мандарині, який надавав композиції свіжості та цитрусових ноток.
* 2023 рік: У новій версії на перший план виходить запашний горошок, який додає аромату ніжності та квіткової свіжості.
Серце аромату:
* Обидві версії мають спільні ноти: дамаська троянда, півонія. Однак, у версії 2023 року ці ноти звучать більш виразно та насичено.
Базова нота:
* В обох версіях присутній білий мускус, який надає аромату шлейфу та чуттєвості. Однак, у новій версії мускус звучить більш сучасно та делікатно.
Яку версію обрати?
На моє сприйняття обидві версії дуже схожі, але 2014 трішки легша та свіжіша, а 2023 року більш ніжна та квіткова.
Рекомендую!
Коментарі (0)