Missmili

То чи варто?

То чи варто?

1. Це швидко й зручно. Мені потрібно максимум 15 хвилин, щоб наклеїти їх і створити гарний манікюр.

2. Форма “мигдаль” досить специфічна й підійде не всім. Особисто мені вона не пасує – одразу помітно, що нігті накладні.

3. Якщо ви не звикли до супердовгих нігтів, носити накладні довгі буде дуже незручно.

4. Однак, якщо хочеться спробувати форму “мигдаль” або довгі нігті, накладні можуть допомогти визначитися, чи варто робити такі експерименти.

5. Стійкість накладних нігтів залежить від багатьох чинників: якості клею, стану нігтьової пластини і тд.

6. Накладні нігті не люблять воду, тому довгі ванни, прання чи миття посуду без рукавичок – не найкраща ідея.

То чи варто?

7. Клейкі силіконові наклейки – кращий варіант, ніж клей для нігтів. Вони легко наносяться і знімаються, (достатньо зробити теплу ванночку і обережно під діти ніготь апельсиновою паличкою)а також не травмують нігтьову пластину. Мій досвід із клеєм був не найкращим: нігті трималися міцно, але при знятті декілька пошкодилися – верхній шар нігтя зліз разом із накладним. До того ж клей пересушує нігтьову пластину.

8. Хороші накладні нігті можна купити на відомому китайському сайті, і немає сенсу переплачувати.

9. Ті клейкі наклейки, які продавці кладуть у подарунок до нігтів, зазвичай якісніші, ніж ті, що купуєш окремо.

10. У мене накладні нігті трималися 6 днів. За цей час лише один відклеївся. Вони могли б протриматися й довше, але я вирішила дати нігтям відпочинок.

11. Використовувати накладні нігті на постійній основі не раджу, адже це все ж таки не натуральний матеріал.

12. Найкрасивіше й найнатуральніше виглядають накладні нігті у стилі френч на напівпрозорій основі.

Тому висновок такий-штука класна,але не на щодень)

11 січня, 2025
Missmili
11 січня, 2025